Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑπαντά σε Δ.Καμπόσο ο Βασ.Σιδέρης για τα έργα σε αθλητικούς χώρους του...

Απαντά σε Δ.Καμπόσο ο Βασ.Σιδέρης για τα έργα σε αθλητικούς χώρους του δήμου Άργους-Μυκηνών

Με αφορμή δηλώσεις του δημάρχου Άργους -Μυκηνών για τα έργα σε αθλητικούς χώρους του δήμου απο την Περιφέρεια, ο Βασίλης Σιδέρης- θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, απαντάει ως εξής:

 

«Κύριε Δήμαρχε θα έπρεπε να ξέρετε πως η προσφορά στα κοινά δεν έχει ονοματεπώνυμο.Αυτό είναι κάτι που φαίνεται ν’ απασχολεί προσωπικά μόνο εσάς, καθώς όπως φαίνεται η αγωνία σας δεν είναι το έργο αυτό καθαυτό αλλά το πως θα φαίνεται παντού το όνομα σας.

Για μένα ως Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου και υπεύθυνο για τον αθλητισμό, προτεραιότητα έχουν οι 100.000 και πλέον νέοι στην Πελοπόννησο που διψάνε γι’ αθλητισμό  και κατ’ επέκταση στην Π.Ε Αργολίδας  και όχι το πως θα μπαίνει το όνομα μου στην μαρμάρινη πλάκα θεμελίωσης.

Επειδή αναφερθήκατε σε χρόνους, σας υπενθυμίζω ότι στα συρτάρια σας υπάρχει και η προγραμματική σύμβαση για βελτίωση αγωνιστικής επιφάνειας του γηπέδου Χώνικα και 5χ5 Μπόρσα εδώ και μήνες. Άρα μάλλον το πρόβλημα σας δεν είναι οι τυπικές διαδικασίες.

Σας αφήνω στην κρίση των εκατοντάδων  πολιτών του Δήμου Άργους Μυκηνών  που αθλούνται στις παραπάνω  εγκαταστάσεις, για τις οποίες ουσιαστικά με την ανεξήγητη στάση σας εμποδίζετε την βελτίωση και συντήρηση τους,παρά το γεγονός πως ο ρόλος σας στις προγραμματικές συμβάσεις είναι η παρακολούθηση των έργων, ενώ η χρηματοδότηση είναι από εξασφαλισμένα χρήματα του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Επίσης θα ήθελα να σας επισημάνω ότι τα έργα που γίνονται προς όφελος των πολιτών και όχι για λόγους εντυπωσιασμού, όπως εσείς αναφέρετε, θα πρέπει να έχουν συνέχεια με οποιαδήποτε  νέα ή παλιά Περιφερειακή ή Δημοτική αρχή.

Τέλος θα ήθελα να σας θυμίσω πως η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο μου με ανέδειξε πρώτο Περιφερειακό Σύμβουλο Αργολίδας για 4η συνεχόμενη φορά. Σας διαβεβαιώνω πως θα τιμήσω την εντολή τους  με την συνεπή παρουσία και δημιουργική στάση μου στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ελπίζω με την σειρά σας να πράξετε το ίδιο».

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ