Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ“Παιδί και οθόνες” στο πλαίσιο του τουρνουά KIVERI ATHLETICS

“Παιδί και οθόνες” στο πλαίσιο του τουρνουά KIVERI ATHLETICS

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 8:30 μμ., οι νοσηλεύτριες ΠΕ Γεωργία Μπόζνου και Όλγα Σωτηροπούλου από την 1η ΤΟΜΥ Άργους, θα παρουσιάσουν το αντικείμενο “Παιδί και οθόνες” στο πλαίσιο του τουρνουά KIVERI ATHLETICS, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Κιβερίου.

 

Με τη δράση αυτή εγκαινιάζεται μια σειρά χρήσιμων εκδηλώσεων που θα υλοποιούνται παράλληλα με τους αγώνες, είναι δωρεάν και ανοικτές σε όλους ακόμα και ας μην συμμετέχουν στο τουρνουά.

Οι διοργανωτές ευελπιστούν στη συμμετοχή όλων και κυρίως των παιδιών!

 

Εδώ και 19 συνεχόμενα χρόνια, τα καλοκαίρια στο Κιβέρι γίνεται ένα μικρό θαύμα. Με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον Γιάννη Καρκαλάτο και υπό την αιγίδα του Ερμή Κιβερίου, η προσπάθεια είναι να μαζέψουν τα παιδιά αλλά και όσους αισθάνονται παιδιά και απλά να παίξουν! Δεν είναι ο στόχος να μάθουν κάποιο άθλημα ή να γίνουν πρωταθλητές, αλλά απλά να ακούσουν τον πραγματικό ήχο της μπάλας και όχι τον εικονικό μέσα από video και playstation. Να γνωρίσουν νέους φίλους, να συνεργαστούν, να προσπαθήσουν και να διασκεδάσουν. Να κρατήσουν μοναδικές αναμνήσεις από το καλοκαίρι και να ανυπομονούν για το επόμενο.

Ένα μοναδικό τουρνουά που έχει μόνο νικητές!!!

Το τουρνουά ξεκίνησε στις 30/6 και ολοκληρώνεται στις 23/8.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ