Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΤο Επιμελητήριο Αργολίδας ετοιμάζεται για τις «Γεύσεις και Όψεις 2019» στο Λιμάνι...

Το Επιμελητήριο Αργολίδας ετοιμάζεται για τις «Γεύσεις και Όψεις 2019» στο Λιμάνι του Πορτοχελίου

Το Επιμελητήριο Αργολίδας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι για 7η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί η εκθεσιακή δραστηριότητα «Γεύσεις και Όψεις 2019» στο Λιμάνι του Πορτοχελίου, η οποία διοργανώνεται φέτος από το Επιμελητήριο Αργολίδας με την αρωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η σημαντική αυτή διοργάνωση έχει σκοπό την προβολή της τοπικής επιχειρηματικότητας, την ανάδειξη των παραγόμενων προϊόντων και την προώθηση των σπουδαίων τουριστικών υποδομών της ευρύτερης περιοχής, με τελικό στόχο την αύξηση της εξωστρέφειας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Από την Τετάρτη 21 Αυγούστου έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο λιμάνι Πορτοχελίου, όπου και θα πραγματοποιηθούν σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή τους μπορούν να επικοινωνήσουν ως ακολούθως:

Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αργολίδας: κ. Κουλεντιανό Ιωάννη τηλ:2751067663 και e-mail: [email protected]
Επιμελητήριο Αργολίδας Γραφείο Εξυπηρέτησης μελών Κρανιδίου: κα. Σκανδάλη Ιωάννα τηλ:2754029413 και e-mail: [email protected]

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ