Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠληρώνουμε βαρύ φόρο αίματος - Άμεση επέμβαση στο δρόμο Νέας Κίου -...

Πληρώνουμε βαρύ φόρο αίματος – Άμεση επέμβαση στο δρόμο Νέας Κίου – Άργους …(Βίντεο)

Το χθεσινό δυστύχημα στη Νέα Κίο με νεκρό άνδρα μετά από ανατροπή αυτοκινήτου μπροστά από την OPEL κρούει για μια ακόμη φορά τον κώδωνα στην πολιτεία.

 

Το ΒIΝΤΕΟ:

 

Πρέπει να ξαναδούν οι υπεύθυνοι τον δρόμο, την σηματοδότηση, την επίβλεψη, την αστυνόμευση. Ο δρόμος αυτός χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς δρόμους στην Αργολίδα. Περνάει μάλιστα από περιοχή που κατοικούν πολλοί ΡΟΜΑ που δημιουργούν με τις κόντρες και την απροσεξία τους ιδιαίτερα επικίνδυνες καταστάσεις κατά την διέλευση. Υπάρχουν στροφές που δεν έπρεπε να υπάρχουν. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε μια σειρά ακόμη από επιχειρήματα για το πόσο “ρίσκο” έχει αυτός ο δρόμος για όποιον διέρχεται από εκεί.

Είναι καιρός πλέον η πολιτεία, περιφέρεια και δήμος, να μελετήσουν βαθύτερα αυτά τα τρια χιλιόμετρα και να δράσουν αστραπιαία. Στο κομμάτι του δρόμου από Νέα Κίο μέχρι τον Περιφερειακό του Άργους έχουμε πληρώσει πολύ μεγάλο φόρο αίματος τα τελευταία χρόνια. Πολλές οικογένειες έχουν κλάψει και πρέπει να σταματήσουμε να κλάψουν και πολλές ακόμη. Πρέπει να επέμβει τώρα η πολιτεία για να προλάβει και όχι να κλαψουρίζουμε μετά από κάθε ατύχημα ότι φταίει ο δρόμος, φταίει η κακιά στιγμή ή ότι ο δηγός ήταν ΡΟΜΑ, μεθυσμένος ή οτιδήποτε άλλο.

Να σβύσουν οι απότομες στροφές. Να εφαρμοστούν οι νόμοι κατά της παραβατικότητας και να ξεκινήσει από την Τροχαία παρακολούθηση με κάμερες.

Μην το ξεχνάμε κάθε ένας που χάνεται, αφήνει πίσω του και κάποιους ανθρώπους.  Ο χθεσινός ήταν πατέρας δύο παιδιών… και ήταν αθώος. Δεν “έφυγε” από δικό του λάθος. Συνοδηγός ήταν…

Μιχάλης Καζάς

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ