Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΗΛΕΙΑΜε αίμα βάφτηκε η Ε.Ο. Πατρών – Πύργου: Μια νεκρή και τρεις...

Με αίμα βάφτηκε η Ε.Ο. Πατρών – Πύργου: Μια νεκρή και τρεις τραυματίες ανάμεσα τους μικρό παιδί

Μια νεκρή και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός μετωπικής σύγκρουσης δύο οχημάτων το απόγευμα του Σαββάτου (στις 5.30) μ.μ., επί της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στον ύψος του Κολιρίου (Πύργος).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, δύο αντιθέτως κινούμενα ΙΧ επιβατηγά αυτοκίνητα, ένα μάρκας Toyota – Yaris, κι ένα Audi, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκαν μετωπικά με σφοδρότητα, με αποτέλεσμα το Yaris να προσκρούσεις στις προστατευτικές πάρες. Από αυτό το όχημα ανασύρθηκε νεκρή η συνοδηγός ηλικίας 60-65 ετών, ενώ η κόρη της, η οποία οδηγούσε και ένα νήπιο, διακομίσθηκαν τραυματισμένοι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπως και ο αλλοδαπός οδηγός του Audi αυτοκινήτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η οδηγός του Yaris, αναζητούσε δύο παιδιά κι όχι ένα που βρήθηκε εντός του οχήματος, πλην όμως αυτό οφειλόταν στο σοκ που είχε υποστεί. Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης ο απεγκλωβισμός έγινε χάρις στην επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, ενώ η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε για αρκετή ώρα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ