Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑ. Καλοθέου προς συναδέλφους του: Αφήστε πάρκινγκ στους επισκέπτες του Άργους

Α. Καλοθέου προς συναδέλφους του: Αφήστε πάρκινγκ στους επισκέπτες του Άργους

Σε ένα σοβαρό ζήτημα αναφέρεται και πάλι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άργους, Αντώνης Καλοθέου, που δεν είναι άλλο από τις θέσεις πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης.

 

Ο κ.Καλοθέου τονίζει πως πρέπει οι ίδιοι οι έμποροι να αφήνουν χώρο για τους επισκέπτες και να μην σταθμεύουν από το πρωϊ τα δικά τους οχήματα, υποχρεώνοντάς τους έτσι (τους επισκέπτες) να πηγαίνουν σε άλλη πόλη.

Η δήλωση Καλοθέου:

Μπορεί να γίνομαι γραφικός κάθε φορά που επισκεπτόμαστε σαν Εμπορικός Σύλλογος του ζητάμε είναι να φτιάξει 2 δημοτικά πάρκινγκ με οποιοδήποτε κόστος στις εισόδους της πόλης (στην Κορίνθου και Β.Σοφίας), γιατί από την άλλη πλευρά της πόλης υπάρχει.
Πιστεύω ότι αυτό θα είχε θετικό αποτέλεσμα για την επαναφορά των καταναλωτών στο Άργος από τα γύρω χωριά και φυσικά το όφελος εκτός από τις εμπορικές επιχειρήσεις θα το είχαν τα καταστήματα εστίασης , η λαϊκή και άλλοι επαγγελματίες, όπως γιατροί , δικηγόροι κ.λ.π. .
Βέβαια ώσπου να γίνει κάτι με τα πάρκινγκ θα πρέπει όλοι εμείς (έμποροι και επαγγελματίες κ.λ.π.) να μην παρκάρουμε στις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης και μάλιστα κάποιοι με 2 και 3 αυτοκίνητα καθ΄ολη την διάρκεια της εργασίας μας.
Κάποιοι «έξυπνοι» μάλιστα όταν περνούν οι υπάλληλοι ελεγκτές, είτε τους ¨κλείνουν¨ το μάτι, είτε κάνουν πως το παίρνουν προσωρινά και το επαναφέρουν. Πιστεύουν ότι κορόιδεψαν τους υπαλλήλους και δεν καταλαβαίνουν ότι στην πραγματικότητα έχουν διώξει τον πελάτη τους και τον πελάτη του συναδέλφου τους και κάθε επαγγελματία.

Ο επισκέπτης της πόλης μας γενικότερα αν δεν βρει πάρκινγκ μια- δύο φορές εκνευρίζεται, δεν επανέρχεται και φυσικά πηγαίνει σε άλλη πόλη και από αυτό χάνουμε ΟΛΟΙ.
Η εικόνα στην φωτο δείχνει ότι από νωρίς το πρωί είναι κατειλημμένες θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης από μόνιμα αυτοκίνητα και όχι προσωρινής στάθμευσης .

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αντώνης Καλοθέου -πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Άργους».

Να προσθέσουμε εδώ και το σχετικό δελτίο Τύπου του Ε.Σ.Άργους για την επίσκεψη στον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών:

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Άργους επισκέφτηκε εθιμοτυπικά τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο προκειμένου να γνωρίσει το νέο Δ.Σ του συλλόγου και να συζητήσουν διάφορα τοπικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας.

Ο πρόεδρος Αντώνης Καλοθέου και τα μέλη αφού συνεχάρησαν τον Δήμαρχο για την επανεκλογή του, συζήτησαν μαζί του διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο σε τοπικό επίπεδο . Ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος διασφάλισε την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή του λέγοντας ότι «Οι συνεργασίες μας δυναμώνουν, ο διάλογος οδηγεί σε επίλυση των ζητημάτων».

Ως Εμπορικός Σύλλογος Άργους ευελπιστούμε σε μια διαρκή και εποικοδομητική συνεργασία ώστε να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για το σύνολο των εμπόρων και επαγγελματιών του Άργους.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ