Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠάριος στο Άργος!!! Υπέροχος ...ευχαριστούμε ΚΕΔΑΜ !! ...(Βίντεο + Φωτό από την...

Πάριος στο Άργος!!! Υπέροχος …ευχαριστούμε ΚΕΔΑΜ !! …(Βίντεο + Φωτό από την μεγάλη συναυλία)

Ο Γιάννης Πάριος ήρθε στο Άργος…. απλός, αλλά… μέγας και μας ένωσε όλους με τη μουσική …με τους υπέροχους στίχους που έχει γράψει κι όπου ο καθένας μας νιώθει ότι κάπου τον αγγίζουν … κάπου τον αφορούν!!

Το ΒΙΝΤΕΟ:  

 

Με  σημαία το  “σ’ αγαπώ”  σε κάθε τραγούδι…..σ έναν μοναδικό…. Ιερό Χώρο η φωνή του αναλλοίωτη στον χρόνο πλανιόταν  πάνω μας… πλάι μας.. και γύρω μας σ’ όλη τη γειτονιά του Άργους που τον φιλοξένησε!

Ο κόσμος  συνεπαρμένος τραγουδούσε σιγανά. . απαλά  τις μελωδίες του Γιάννη Πάριου… ποιος άλλωστε να συγκριθεί μαζί του !!

Μας χάρισε την ωραιότερη συναυλία του καλοκαιριού.  Ανταποδίδοντας την αγάπη που εισέπραξε και το θερμό μας χειροκρότημα , μας αφιέρωσε δύο τρία νησιώτικα στο κλείσιμο. Έτσι για  να κατεβάσει τον κόσμο από τα αρχαία σκαλοπάτια. Να μας ενώσει ως μια μεγάλη ζεστή παρέα στον κύκλο του χορού- εκεί στην ημικύκλια ορχήστρα- όπως παλιά γύρω από μια… νοητή Θυμέλη, κορυφώνοντας το συναίσθημα. 

Για να βιώσουμε όλοι τον έντονο μυστηριακό χαρακτήρα του χώρου, που κληρονομήσαμε και που σήμερα  αναπληρώνει και συμπληρώνει έναν έντονο κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα για την τέρψη και ψυχαγωγία μας !!

Υπέροχος Πάριος!!! Ευχαριστούμε ΚΕΔΑΜ !!

Μαρίνα Σταματοπούλου

ΦΩΤΟ:

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ