Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ φωτιά που απείλησε κατοικημένη περιοχή του Ναυπλίου - (Βίντεο και Φωτό)

Η φωτιά που απείλησε κατοικημένη περιοχή του Ναυπλίου – (Βίντεο και Φωτό)

Μεγάλη φωτιά στην περιοχή Κουτσούρια στην Πρόνοια Ναυπλίου ξέσπασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

Η φωτιά είναι σε εξέλιξη και έχει φτάσει στις αυλές των σπιτιών και σχεδόν στην μάντρα του νεκροταφείου Ναυπλίου.

Η Πυροσβεστική Ναυπλίου επιχειρεί με τον άνεμο να ειναι δυνατός. Ενισχύσεις έρχονται από το Άργος. Έχει κλείσει ο δρόμος προς Καραθώνα.

Μόλις τώρα, 13:15 έφτασαν Πετσετέλ αεροσκάφη για να προλάβουν την επέλαση της φωτιάς προς τα σπίτια. Στην περιοχή έφτασε και δύναμη της ΠΥ από την Τρίπολη, οχήματα και πεζοπόρα.

13:50 Τα αεροπλάνα και η μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής φαίνεται ότι θα φέρουν αποτέλεσμα. Η φωτιά έχει πλησιάσει την Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον κεντρικό δρόμο προς Καραθώνα. Στο σημείο βρίσκονται πλέον και αρκετές ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της ΠΥ.

13:52  Ακόμη περισσότερα αεροπλάνα έφτασαν στην περιοχή και επιχειρούν. Η φωτιά έχει κατεύθυνση ανατολική – νοτιοανατολική. 

14:30  Έφτασε προς βοήθεια και όχημα από την Π.Υ. Μεγαλόπολης.

14:35  Έφτασαν προς βοήθεια οχήματα από την Σπάρτη, το Άστρος και τον Μελιγαλά.

14:40  Δυστυχώς έχουμε φωτιά και στην είσοδο της Ερμιόνης… Ο καύσωνας, ο αέρας και σε πολλές περιπτώσεις η απροσεξία δημιουργούν καταστάσεις τραγικές για το περιβάλλον, τις περιουσίες και τις ανθρώπινες ζωές…

15:10  Όλα δείχνουν ότι η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο. Πρέπει πλέον να περιφρουρηθεί για αναζωπυρώσεις και να σβήσουν εστίες που βρίσκονται μέσα στους κορμούς ελαιοδένδρων.

Για άλλη μια φορά μια επικίνδυνη φωτιά κατασβέστηκε… Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και το βίντεο αυτής της ανάρτησης.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ