Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔ.Σφυρής: «Απο 1η Ιουλίου η αποκομιδή απορριμμάτων γίνεται καθημερινά»

Δ.Σφυρής: «Απο 1η Ιουλίου η αποκομιδή απορριμμάτων γίνεται καθημερινά»

Aπαντώντας στις προ ημερών καταγγελίες του νεοεκλεγέντα δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου, οτι ο νυν δήμαρχος Δημ.Σφυρής, έχει εγκαταλείψει τον δήμο στο έλεος των σκουπιδιών κ.λ.π., με δύο αναρτήσεις του ο Δήμος Ερμιονίδας αναφέρεται στα όσα γίνονται στις περιοχές Πορτοχελίου και Αγίου Αιμιλιανού, αλλά και άλλες περιοχές.

 

Πιο αναλυτικά:

Για τα σκουπίδια:

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού σε όλο τον δήμο Ερμιονίδας. Τα απορριμματοφόρα , οι εργάτες και τα οχήματα του δήμου εργάζονται πυρετωδώς. Σήμερα (σ.σ.16/7) ολοκληρώθηκε η αποκομιδή των ογκωδών κλαδιών, χόρτων κ.λ.π., τον Αγιο Αιμιλιανό.

Στο σημείο, που συντόνιζε ο δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής. Πυρετωδώς, παρουσία του δημάρχου κ.Σφυρή και του αντιδημάρχου κ.Ντούβαλη συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις.
Την ίδια στιγμή, σε πρόγραμμα μέχρι τέλους της εβδομάδας ολοκληρώνονται στην Λεπίτσα, στον Αγιο Δημήτρη, στο Σαλαντι και άλλες περιοχές.

Από 1η Ιουλίου η αποκομιδή των απορριμμάτων γίνεται καθημερινά σε όλο το Δήμο”.

 

Για το νερό:

“Συνεχίζονται τα έργα στο δήμο σε όλα τα επίπεδα με νέες παρεμβάσεις για την επάρκεια και την ποιότητα νερού στο Πόρτοχέλι.

Στις γεωτρήσεις του Πορτοχελίου και προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα των διακοπών και της ποιότητας νερού και το συντονισμό ενεργειών, βρέθηκαν ο δήμαρχος Δημ.Σφυρής και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ Γιάννης Πάλλης (ο οποίος προσωπικά εργάσθηκε στα ηλεκτρολογικά της γεώτρησης), και το τεχνικό προσωπικό.

Την γεώτρηση επισκέφθηκε κι ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ Πάνος Αποστόλου.

Είναι η δεύτερη βλάβη σε γεώτρηση του Πορτοχελίου σε μικρό διάστημα και στόχος είναι όχι μόνο η αντιμετώπιση της βλάβης, που είναι σοβαρή, αλλά η εξασφάλιση της επάρκειας και η καλυτέρευση της ποιότητας νερού την καλοκαιρινή περίοδο.

Τον Ιούλιο ολοκληρώνεται η διαγωνιστική διαδικασία για την παραγωγή πόσιμου νερού που έχει δρομολογηθεί από την σημερινή Δημοτική Αρχή, για Κρανίδι, Πόρτο Χέλι, Ερμιόνη και Κοιλάδα, παρά τις αντιδράσεις της νέας δημοτικής Αρχής, η οποία είχε εναντιωθεί”.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ