Σήμερα το βράδυ η συναυλία του Μαραβέγια στο Άργος

- Advertisement -

Σήμερα το βράδυ, στο αρχαίο θέατρο Άργους θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Κωστή Μαραβέγια. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 8 μμ., η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9.15μμ.

- Advertisement -

Ο ονειροπόλος τροβαδούρος της ελληνικής δισκογραφίας, Κωστής Μαραβέγιας, σίγουρα θα παρασύρει τους πάντες σε μία μεθυστική γιορτή νοσταλγικών ήχων σε συνδυασμό με την προσωπική του μελωδία σε «Μια συναυλία Ρεφενέ».
Τί σημαίνει ρεφενέ; Ότι ο καθένας φέρνει ό,τι έχει. Φέρνεις τα μικροπράγματα σου. Φέρνεις τη χαρά σου, το χαμόγελό σου. Φέρνεις τον φίλο σου. Φέρνεις την παρέα σου. Φέρνεις το αμόρε σου. Φέρνεις το θέμα σου, την ιστορία σου. Και την λύπη σου φέρε αν έτσι νιώθεις. Φέρε και το μαγιό σου, ποτέ δεν ξέρεις. Φέρε όλα τα μικρά σου και καθημερινά. Πολλά μικρά και καθημερινά κάνουν κάτι μεγάλο.

Σε αυτό το “μεγάλο”, ο Κωστής θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς. Την μουσική της χαράς. Ε κι η νύχτα θα βάλει φεγγάρι κι αστέρια. Και πολλά πολλά “Μικροπράγματα” θα κάνουν ένα μεγάλο πράγμα από αυτά που μοιραζόμαστε όλοι.

Μαζί του παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: €15 (Γενική είσοδος)
Στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων (500 εισ.)
στην τιμή των €13.
Η Προπώληση γίνεται στα παρακάτω σημεία:
ΑΡΓΟΣ: ΚΕΔΑΜ (Βασ. Σοφίας 2), Cafe Εν Λευκώ (πλατεία Αγ.Πέτρου)
ΝΑΥΠΛΙΟ: Indie Shop (Πλαπούτα 23), Juke Box Espresso Bar (Άργους 49)
ΤΡΙΠΟΛΗ: Music Center (Γεωργίου α3)
Viva.gr

 

- Advertisement -
 

________________