Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑAρκαδία και Κορινθία επισκέφθηκε ο Παναγ.Νίκας

Aρκαδία και Κορινθία επισκέφθηκε ο Παναγ.Νίκας

Την Π.Ε. Κορινθίας επισκέφθηκε χθες Τετάρτη ο νεοεκλεγέντας περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγ.Νίκας, ο οποίος στις 2.30 μμ είχε ενημερωτική συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη.

 

Στη συνεχεία, είχε προγραμματισμένη σύσκεψη με τους διευθυντές και τους τμηματάρχες των υπηρεσιών της Π.Ε. Κορινθίας, από τους οποίους ζήτησε να του εκθέσουν τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο έργο τους. Ιδιαίτερα από κάποιους διευθυντές ζήτησε γραπτές εκθέσεις, μέχρι τις 10 Αυγούστου, για συγκεκριμένα σοβαρά ζητήματα.

Η συνάντηση διευθυντών και τμηματαρχών θα επαναληφθεί σε έναν μήνα περίπου, αφού προηγουμένως θα έχουν γίνει συναντήσεις με τον κάθε διευθυντή χωριστά.

Την Τρίτη, ο κ.Νίκας, από τις 7 μέχρι τις 9 το βράδυ ήταν σε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Τρίπολη, όπου στο ιστορικό Δημαρχείο, αρχικά συναντήθηκε με δ/ντες και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν υπηρεσιακά θέματα (νέος ΟΕΥ, εκχώρηση υπογραφής, οικονομική κατάσταση, προγραμματικές συμβάσεις κτλπ)
Στη συνέχεια, οργανώθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή των 5 περιφερειακών συμβούλων, μελών της Επιτροπής για το ΕΣΠΑ, για θέματα που συνδέονται με το ΕΣΠΑ, (εντάξεις έργων, τροποποίηση ΕΣΠΑ κτλπ). Στη σύσκεψη μετείχαν και εξειδικευμένοι επιστήμονες με εμπειρία στα κοινοτικά προγράμματα.

“Ευχαριστώ το φίλο, δήμαρχο Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή, για την παραχώρηση του γραφείου του Δημάρχου, στο παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης, ώστε να πραγματοποιώ συναντήσεις και να ενημερώνομαι σε ευπρόσωπο δημόσιο χώρο, ενόψει της ανάληψης των νέων καθηκόντων μου. Πρόκειται, πράγματι, για μια δημοκρατική και συναδελφική χειρονομία”, τονίζει σε δήλωσή του ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ