Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΣτις 25 Αυγούστου ορκίζεται ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Νίκας

Στις 25 Αυγούστου ορκίζεται ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Νίκας

Την Κυριακή 25 Αυγούστου και ώρα 12.00 μ. θα πραγματοποιηθεί, στην Τρίπολη, η ορκωμοσία της Νέας Περιφερειακής Αρχής! Αυτό ανακοινώθηκε επίσημα μέσα από τον λογαριασμό του νέου περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, στο facebook.

 

Επισκέφθηκε Λεωνίδιο και Άστρος 

Το Σάββατο το απόγευμα ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, επισκέφθηκε το Άστρος όπου συζήτησε με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γ. Καμπύλη, τα προβλήματα του Δήμου του και κυρίως το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει με την κατασκευή του λιμανιού στο παράλιο Άστρος, που απειλεί το Δήμο με οικονομική καταστροφή.

Τόνισε στο δήμαρχο πως η Περιφέρεια θα είναι δίπλα και μαζί του στην προσπάθεια για την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το ιστορικό Λεωνίδιο, μετά από πρόσκληση του δημάρχου Χ. Λυσίκατου, συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ «Μελιτζάzz»- ενός πρωτότυπου και πολυβραβευμένου φεστιβάλ μουσικής, χορού και γεύσης που προάγει τον τοπικό πολιτισμό της Τσακωνίας!

Επισκέφθηκε τον πολιτιστικό χώρο «Φάμπρικα Πολιτισμού Λεωνιδίου», όπου χαιρέτισε τους κατοίκους και τους πολλούς επισκέπτες στην περιοχή!

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ