Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΓιάννης Μανιάτης: Είμαι η δυνατή προοδευτική φωνή της Αργολίδας ... (Βίντεο +...

Γιάννης Μανιάτης: Είμαι η δυνατή προοδευτική φωνή της Αργολίδας … (Βίντεο + Φωτό)

Την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση είχε σήμερα το βράδυ ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα και πρώην υπουργός κ. Γιάννης Μανιάτης σε μια κατάμεστη αίθουσα του PANTAZIS Royal στην Δαλαμανάρα.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:   

Πριν τον κ. Μανιάτη ανέβηκε στο βήμα και τον προλόγισε ο δημοσιογράφος κ. Ιωάννης Χασαπόπουλος. Επικεντρώθηκε στο έργο του κ. Μανιάτη όσο ήταν στο υπουργείο και ασχολήθηκε με τα ενεργειακά θέματα και τόνισε ότι το έργο Μανιάτη χρησιμοποίησε αυτά τα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μανιάτης αναφέρθηκε στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα χρόνια που την χαρακτήρισε καταστροφική και στις μεθόδους που χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ. Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε επίσης στην ενεργειακή πολιτική που είχε χαράξει, τις σημερινές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τις προοπτικές για το μέλλον.

Αναφέρθηκε επίσης σε όλα τα κρίσιμα θέματα για την Αργολίδα που εκκρεμούν και που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ζήτησε την στήριξη του ΚΙΝΑΛ και την επιστροφή όσων παραπλανημένοι είχαν φύγει.

ΦΩΤΟ:   

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ