Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Σπύρος Ρομποτής στην Αγία Ευαγγελίστρια και σε Μετόχι και Αραχναίο

Ο Σπύρος Ρομποτής στην Αγία Ευαγγελίστρια και σε Μετόχι και Αραχναίο

Στα πλαίσια των προεκλογικών του περιοδειών ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρος Ρομποτής επισκέφτηκε την Αγία Ευαγγελίστρια Ναυπλίου και τους χώρους του συσσιτίου που λειτουργεί σε αυτή.

 

Συνομίλησε και ενημερώθηκε από τον παπά- Λευτέρη για όλα τα θέματα που απασχολούν το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ναού και το συσσίτιο και μίλησε επίσης με εθελόντριες του συσσιτίου.

Ο κ. Ρομποτής κατά την επίσκεψη του αυτή δήλωσε πως: “Το κοινωνικό έργο που επιτελείται στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου από τον π. Ελευθέριο Μίχο, τους εθελοντές και τις εθελόντριες, μας υπενθυμίζει ότι στο επίκεντρο όλων μας οφείλει να είναι ο Άνθρωπος. Ένα τεράστιο “ευχαριστώ” είναι το λιγότερο γι’ αυτούς τους ανθρώπους”.

Ο υποψήφιος της ΝΔ χθες επισκέφτηκε επίσης τα χωριά Άγιο Δημήτριο (Μετόχι) και Αραχναίο. Ήρθε σε επαφή με κατοίκους και άκουσε τα αιτήματα τους από την πολιτική εξουσία. Στις ευχές των κατοίκων ο κ. Ρομποτής απαντούσε λέγοντας : “Σ’ αυτό το προεκλογικό “ταξίδι” είναι για μένα ξεχωριστή χαρά η στήριξη και τα καλά σας λόγια. Σας ευχαριστώ πολύ!”

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ