Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΥπογράφη η Προγραμματική Σύμβαση για το Παναρκαδικό ΓΝ Τρίπολης "Η Ευαγγελίστρια"

Υπογράφη η Προγραμματική Σύμβαση για το Παναρκαδικό ΓΝ Τρίπολης “Η Ευαγγελίστρια”

Στην υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης προχώρησαν την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιαννης Χαρωνίτης και ο Διοικητής και Πρόεδρος του ΔΣ του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης “Η Ευαγγελίστρια”, Πέτρος Τομάρας.

Η Προγραμματική Σύμβαση που έγινε στο πλαίσιο σχετικών αποφάσεων του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, του Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθό και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, αφορά στο έργο «Ενίσχυση μέτρων λειτουργικής ασφάλειας του Τμήματος ¨Βραχείας Νοσηλείας¨ και αναγκαίες προσαρμογές στον Ψυχιατρικό Τομέα Ενηλίκων και Ψυχιατρικό Τομέα Παίδων/Εφήβων» στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης» το οποίο θα υλοποιηθεί με ευθύνη της ΚΤΥΠ ΑΕ.

Το έργο έχει προυπολογισμό μελέτης 313.340,26 ευρώ (με ΦΠΑ) και προβλέπει επεμβάσεις στο Ψυχιατρικό τμήμα ενηλίκων και παίδων – εφήβων του Γ.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» που κρίνονται αναγκαίες κατά κύριο λόγο στον Α’ όροφο του κτιρίου, όπου και χωροθετείται το τμήμα βραχείας νοσηλείας των ενηλίκων, καθώς και σε σημεία των άλλων επιπέδων, μέσω ενοποιήσεων χώρων και δημιουργίας νέων.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ