Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠανελλήνιες 2019 - Βαθμολογίες και που θα δείτε τα αποτελέσματα

Πανελλήνιες 2019 – Βαθμολογίες και που θα δείτε τα αποτελέσματα

Πανελλήνιες 2019 και οι βαθμολογίες θα γίνουν γνωστές σήμερα βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2019.

 

Όπως έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας, οι βαθμολογίας για τις Πανελλήνιες 2019 θα αναρτηθούν σήμερα στα σχολεία της χώρας αλλά και στην ειδική ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί.

Σήμερα το μεσημέρι (Παρασκευή 28 Ιουνίου), μετά τις 13:00 μ.μ., θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Επίσης, οι βαθμολογίες θα υπάρχουν στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr/. Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Θα πληκτρολογούν τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε ελληνικούς χαρακτήρες, με κεφαλαία γράμματα.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ