Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας επισκέφτηκε ο Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. ΡΟΜΠΟΤΗΣ...

Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας επισκέφτηκε ο Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. ΡΟΜΠΟΤΗΣ Σπυρίδων

“Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας επισκέφτηκε ο Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. ΡΟΜΠΟΤΗΣ Σπυρίδων.

Ο Πρόεδρος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αντιπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ., και μέλη της Ένωσης μας αφού τον καλωσόρισαν, τον ενημέρωσαν για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στην Δ.Α. Αργολίδας. Ενημερώθηκε ειδικότερα για την έλλειψη επαρκούς αστυνομικής δύναμης κατά τις αυξημένες απαιτήσεις των θερινών μηνών, για τον γερασμένο στόλο των υπηρεσιακών οχημάτων, για την έλλειψη ατομικών εφοδίων, για τις ακατάλληλες κτιριακές εγκαταστάσεις στον Δήμο Άργους – Μυκηνών και για την έλλειψη καθαριότητας σε πολλές αστυνομικές υπηρεσίες.

Ο κ. ΡΟΜΠΟΤΗΣ τόνισε πως πρέπει να δοθούν λύσεις, ώστε να συνεχίζεται χωρίς προβλήματα το έργο των αστυνομικών, “Τα στελέχη της Αστυνομίας έχουν αποδείξει, ακόμη και στο διάστημα της κρίσης που βιώνει η χώρα, ότι διαθέτουν επαγγελματική επάρκεια και υψηλό φρόνημα για να ανταπεξέλθουν στο έργο τους, παρά τις σοβαρές ελλείψεις σε μέσα και εξοπλισμό”.
Ευχαρίστησε όλους τους αστυνομικούς για το έργο τους και επισήμανε πως θα είναι δίπλα στην Ένωση και στις προσπάθειες που καταβάλει.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ