Γιορτή αποφοίτησης 1ου ΕΠΑΛ και 1ου ΕΚ Άργους

- Advertisement -

Ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Άργους, ο διευθυντής του 1ου Ε.Κ. Άργους, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων, σας καλούν στην τελετή αποφοίτησης και στην παρουσίαση των δράσεων του 1ου ΕΠΑ.Λ. & του 1ου Ε.Κ. Άργους κατά το σχολικό έτος 2018-2019, σήμερα Πέμπτη 27 Ιουνίου, στις 8,30 μ.μ. στο χώρο του σχολείου.

- Advertisement -

 

Οπως αναφέρεται στην πρόσκληση, η γιορτή γίνεται:

Επειδή τα σχολεία (μας) δεν είναι μόνο τάξεις διδασκαλίας.

Επειδή τα σχολεία (μας) δεν είναι μόνο επιδόσεις στην Άλγεβρα και στις Φυσικές επιστήμες.

Επειδή τα σχολεία (μας) είναι, κυρίως, χώροι ανάπτυξης της προσωπικότητας, είναι τόποι έκφρασης και καλιέργειας των ιδιαίτερων κλίσεων και ταλέντων των μαθητών & μαθητριών μας, είναι εκεί όπου συναντιούνται διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμοί και όλοι μαζί συνθέτουν αρμονικά ένα νέο εκπαιδευτικό περιβάλλον δράσης και συνύπαρξης.

Επειδή στόχος μας είναι να αξιοποιούμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας όλα τα μέσα και τα εκπαιδευτικά προγράμματα –τοπικά και ευρωπαϊκά προγράμματα επιμόρφωσης, πολιτιστικά, περιβαλλοντικά, νέων τεχνολογιών κ.τ.λ. – προσβλέποντας στο βέλτιστο διδακτικό αποτέλεσμα.

 

Εγγραφές

Οι μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.)  για το σχολικό έτος 2019 – 2020, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr,

συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Η α’ φάση ήταν έως 17 Ιουνίου, και η β’ ολοκληρώνεται αύριο 28 Ιουνίου και ώρα 3μμ.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στο σχολείο 8:30 – 14:00.

 

- Advertisement -
 

________________