Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔήμος Επιδαύρου: «Πληρώστε τους λογαριασμούς νερού γιατί έχει πρόβλημα η ΔΕΥΑΕΠ»

Δήμος Επιδαύρου: «Πληρώστε τους λογαριασμούς νερού γιατί έχει πρόβλημα η ΔΕΥΑΕΠ»

Με ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Επιδαύρου και πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Επιδαύρου, τονίζει πως το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και τα τέλη ύδρευσης έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα, οπότε οι καταναλωτές πρέπει να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους.

 

Όπως τονίζει ο κ.Γκάτζιος, σε διαφορετική περίπτωση, η Επιχείρηση είναι  υποχρεωμένη να προχωρήσει σε ενέργειες υποχρεωτικής είσπραξης…

Η ανακοίνωση-ενημέρωση προς τους δημότες:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ.

Λυγουριό 04 Ιουνίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί καταναλωτές

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης έχει υποχρέωση να φροντίζει ώστε να έχουν όλα τα σπίτια κατάλληλο και επαρκές νερό. Για να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό, οφείλει να πληρώνει τα λειτουργικά της έξοδα όπως ηλεκτρικό ρεύμα κίνησης των αντλιοστασίων, προμήθεια ανταλλακτικών, βλάβες δικτύων, μισθοδοσία προσωπικού κλπ.

Αντίστοιχα οι καταναλωτές έχουν υποχρέωση να εξοφλούν εγκαίρως τους λογαριασμούς τους ώστε να μπορεί η επιχείρηση να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της.

Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό, αλλά για να φτάσει στο σπίτι του καθενός, απαιτούνται δαπάνες. Τα τέλη ύδρευσης έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα και όχι κερδοσκοπικό.

Υπενθυμίζουμε σε όλους την υποχρέωση που έχουν, να εξοφλήσουν άμεσα τους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς τους, διότι η επιχείρηση αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Διαφορετικά είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε άμεσα σε δραστικές ενέργειες είσπραξης, χωρίς καμία άλλη ειδοποίηση, γεγονός το οποίο δεν είναι ευχάριστο για κανέναν.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΑΤΖΙΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ