Νέος υπαίθριος χώρος εκγύμνασης απο τον ΓΑΣ Ενωση Ταεκβοντό Αργολίδας

- Advertisement -

O Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Αργολίδας ενημερώνει οτι μετά απο εργασίες δύο μηνών, παραδόθηκε στους αθλητές του ο νέος υπαίθριος χώρος εκγύμνασης.

- Advertisement -

 

Ενας χώρος 140 τμ., που έχει τοποθετηθεί ειδικός τάπητας (τατάμι), δίπλα στη θάλασσα, ιδανικός για προπονήσεις τους θερινούς μήνες. Η κατασκευή χρηματοδοτήθηκε απο το ΔΣ του συλλόγου, σε μια προσπάθεια να πάρει “σάρκα και οστά” το όραμα για μία μεγάλη ομάδα, με δυνατή διοίκηση.

Σκοπός του δσ είναι να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους αθλητές του, να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και να μη σκοντάψουν στην οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα.

Εκτός απο την συγκεκριμένη κατασκευή, το ΔΣ έχει επιδοθεί και στην αγορά αθλητικού υλικού, το οποίο διαμένεται δωρεάν στους αθλητές, ελαφρύνοντας έτσι τα οικονομικά βάρη απο τις οικογένειές τους.
Κάθε μέρα, μπαίνουν και νέα θέματα για διερεύνηση απο το ΔΣ, προκειμένου να εξασφαλισθούν για τους αθλητές οι ιδανικές συνθήκες, για σοβαρή και οργανωμένη ενασχόλησή τους μετο Ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντο”.

Τονίζεται επίσης, στην ανακοίνωση-ενημέρωση, ότι έως τώρα ο σύλλογος δεν έχει πάρει καμία οικονομική βοήθεια απο την πολιτεία παρά τα χρυσά μετάλλια και τις διακρίσεις που έχει σε εθνικούς και πανευρωπαϊκούς αγώνες.
Αναφέρεται χαρακτηριστικά:
Σημειώνουμε οτι ο σύλλογός μας, ποτέ δεν έχει λάβει οικονομική βοήθεια απο την πολιτεία, παρόλο που έχει κατακτήσει 27 χρυσά μετάλλια σε εθνικά πρωταθλήματα, αργυρό και χάλκινο μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες εθνικών ομάδων, όπως επίσης και πολλοί αθλητές του, ήταν και είναι μέλη της εθνικής ομάδας Ταεκβοντό.

Παρακαλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να έρθουν να μας γνωρίσουν απο κοντά και να δούν “ιδίοις όμμασι” το έργο που παράγεται από όλη την ομάδα, απο το δσ, το τεχνικό προσωπικό, τους αθλητές και όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό και τις αξίες που πρεσβεύει αυτό”.

 

 

- Advertisement -
 

________________