Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας ενισχύεται με τρεις νέους μόνιμους γιατρούς

Το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας ενισχύεται με τρεις νέους μόνιμους γιατρούς

Τρεις (3) νέοι μόνιμοι ιατροί ΕΣΥ (επιμελητές Β) διορίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της κρίσης τους.

Ήδη οι δύο πρώτοι, ένας Ακτινολόγος για το Ακτινολογικό τμήμα και μία Νεφρολόγος για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ανέλαβαν καθήκοντα στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους, ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται η ανάληψη καθηκόντων και από τον τρίτο, Ψυχίατρο για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου.

Να σημειωθεί ότι επτά (7) επιπλέον θέσεις μόνιμων ιατρών ΕΣΥ (επιμελητές Β) στις δύο νοσηλευτικές μονάδες αναμένεται να καλυφθούν το προσεχές διάστημα καθώς η διαδικασία κρίσης των υποψήφιων ιατρών είναι σε εξέλιξη και πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της.

Εν τω μεταξύ από αύριο Τρίτη 11-6-2019 (και μέχρι 1-7-2019) αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για τις έντεκα (11) νέες θέσεις επιμελητών Β΄ που έχουν προκηρυχθεί προκειμένου να στελεχώσουν κλινικές και τμήματα των δύο νοσηλευτικών μονάδων, Άργους και Ναυπλίου.

Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη και άλλους εννέα (9) ιατρούς που έχουν διοριστεί κατά την τελευταία 3ετία, το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας ενισχύεται συνολικά με τριάντα (30) νέους μόνιμους ιατρούς ΕΣΥ και αναβαθμίζει σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στο νομό.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ του Γ.Ν. Αργολίδας
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΛΩΚΟΥ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ