Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLETo «Καλοκαιρινό Σχολείο Φαντασίας και Περιπέτειας» φέτος με νέες πρωτότυπες δράσεις

To «Καλοκαιρινό Σχολείο Φαντασίας και Περιπέτειας» φέτος με νέες πρωτότυπες δράσεις

To «Καλοκαιρινό Σχολείο Φαντασίας και Περιπέτειας» είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από τον σύλλογο γονέων και τη διευθύντρια Χρύσα Σαββάκη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου πριν τρία χρόνια. Ηλικίες παιδιών από 3μιση έως 12 χρονών κάνουν πρωτότυπες δράσεις δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτυχθούν πνευματικά και σωματικά με τρόπο διασκεδαστικό και δημιουργικό.

τηλέφωνο για πληροφορίες 6977003040 ,  2752306747

Λειτουργεί και τον Αύγουστο.

Ο στόχος ήταν να μπορούν τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με διάφορες μορφές τέχνης, με τον αθλητισμό και πρωτότυπες δράσεις δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτυχθούν πνευματικά και σωματικά με τρόπο διασκεδαστικό και δημιουργικό. 

 

Σε μια εποχή που τα παιδιά κινδυνεύουν από την αλόγιστη χρήση ηλεκτρονικών παιχνιδιών και την πολύωρη έκθεση σε οθόνες, η δημιουργική απασχόληση και η επαφή με την τέχνη και τον αθλητισμό δεν είναι απλά μια εναλλακτική πρόταση, είναι επιτακτική ανάγκη, αν θέλουμε να μεγαλώσουμε υγιείς ανθρώπους.

Η ιδέα να μπορούν τα παιδιά να γνωρίσουν τη δημιουργικότητα και να αναπτύξουν τη φαντασία τους με χαμηλό κόστος και υψηλή ποιότητα, διαμόρφωσε το «Καλοκαιρινό Σχολείο Φαντασίας και Περιπέτειας»

Φέτος το Σχολείο μας, ανοίγει τα φτερά του για να αγκαλιάσει όλα τα παιδιά της πόλης, σε έναν χώρο που θα τους προσφέρει  ακόμη περισσότερες δράσεις, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπως θεατράκι, στούντιο μουσικής και εικόνας, εικαστικό εργαστήρι κ.ά. Στο Fotonio Events & More στο Ναύπλιο Αγίας Μονής ‘Αρια. 

Με το ίδιο χαμηλό κόστος, γιατί θέλουμε όλα τα παιδιά να μπορούν να ζήσουν αυτή την εμπειρία, με την ίδια υψηλή ποιότητα και με έμπειρους παιδαγωγούς και καλλιτέχνες. 

Σας περιμένουμε ….

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ