Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕΠΟ: Γίνε δωρητής!

ΕΠΟ: Γίνε δωρητής!

Σε συμφωνία κατέληξαν οι συζητήσεις ανάμεσα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, ώστε η Ε.Π.Ο. να γίνει κανάλι επικοινωνίας της δράσης και της προσφοράς του οργανισμού στην ελληνική κοινωνία, προβάλλοντας το έργο του.

 

Με μια σειρά δράσεων, τόσο κατά τις ημέρες διεξαγωγής αγώνων ευθύνης της, όσο και κατά τις λοιπές ημέρες, η ομοσπονδία θα προβάλλει το έργο του οργανισμού, ώστε να γίνει περισσότερο γνωστό -και- μέσω του ποδοσφαίρου.

Η σύναψη συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές περιλαμβάνει την παρουσίαση του έργου του Ε.Ο.Μ. στον επίσημο δικτυακό τόπο της ΕΠΟ και στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Εθνικής Ομάδας, προβολή βίντεο του οργανισμού και ανάκρουση ηχητικού μηνύματος στους αγώνες της Εθνικής και γενικότερα μία καμπάνια σε διοργανώσεις και events της Ομοσπονδίας.

Με τις δράσεις αυτές, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Ομοσπονδία θα γίνει ένας βασικός δίαυλος που θα επικοινωνήσει στον κόσμο του ποδοσφαίρου το σοβαρό έργο του οργανισμού, με κεντρικό μήνυμα “Γίνε δωρητής”, ως προέκταση της κεντρικής φιλοσοφίας ότι αθλητισμός και υγεία οφείλουν να συμβαδίζουν.

Ο πρόεδρος του ΕΟΜ, καθ. κ. Ανδρέας Καραμπίνης δήλωσε σχετικά με τη συμφωνία Ε.Π.Ο. – Ε.Ο.Μ:

“Ευχαριστούμε θερμά την ΕΠΟ για την πρωτοβουλία της να προβάλει και να υποστηρίξει την Ιδέα της Δωρεάς Οργάνων Ιστών και Κυττάρων, μέσα από τους Αγώνες της Εθνικής μας Ομάδας. Όπως στο ποδόσφαιρο, έτσι και στον θεσμό της Δωρεάς, η προσπάθεια είναι Εθνική. Βρίσκει όλους του Έλληνες ενωμένους, προκειμένου μέσα από την επάρκεια οργάνων, ιστών και κυττάρων προς μεταμόσχευση, κάθε ασθενής να έχει την ευκαιρία να θεραπευθεί. Και στην περίπτωση των ασθενειών που αντιμετωπίζονται με μεταμόσχευση, η θεραπευτική λύση προσφέρεται εθελοντικά μόνο μέσα από τον συνάνθρωπο. Την ανιδιοτελή αυτή προσφορά οφείλουμε όλοι να ενισχύσουμε και να ανυψώσουμε στη συνείδησή μας, κάνοντας τη Δωρεά Οργάνων, Ιστών και Κυττάρων κομμάτι της ύπαρξής μας. Καλούμε λοιπόν όλους τους υποστηρικτές της Εθνικής μας Ομάδας να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΟΜ www.eom.gr, να ενημερωθούν και να δηλώσουν Δωρητές Οργάνων”.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ