Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΘα είναι τα σκουπίδια το πρώτο σημείο σύγκρουσης ΝΙΚΑ με ΚΑΜΠΟΣΟ;

Θα είναι τα σκουπίδια το πρώτο σημείο σύγκρουσης ΝΙΚΑ με ΚΑΜΠΟΣΟ;

Ένα από τα θέματα που είχε εκφραστεί η σύγκρουση μεταξύ του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του δημάρχου Άργους- Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου ήταν εκείνο που είχε σχέση με την επεξεργασία των απορριμμάτων.

 

Ο δήμαρχος υποστήριζε ότι ο Περιφερειάρχης δίνοντας την επεξεργασία στην ΤΕΡΝΑ υποχρεώνε τον πελοποννήσιο πολίτη να πληρώνει 129 ευρώ τον τόνο για την επεξεργασία των σκουπιδιών του. Ο ίδιος έλεγε ότι με τον δικό του τρόπο επεξεργασίας ο δημότης του Άργους- Μυκηνών θα τα πληρώνει 29 ευρώ.

Δεν θα μπούμε στο κατά πόσο αυτά τα νούμερα είναι πραγματικά. Θα σχολιάσουμε όμως, ότι αφού ο νέος περιφερειάρχης κ. Νίκας έχει αποδεχτεί την λύση του κ. Τατούλη, τότε ο κ. Καμπόσος θα πρέπει να έχει και με τον κ. Νίκα την ίδια διαφορά με εκείνη που είχε με τον κ. Τατούλη και ήρθαν σε σύγκρουση. Θα είναι άραγε το θέμα της επεξαργασίας το πρώτο θέμα που θα συγκρουστούν κ. Νίκας και κ. Καμπόσος; Αυτό θα φανεί σχετικά σύντομα.

Όσο για τον κ. Νίκα και το θέμα των απορριμμάτων, αυτός μετά τις εκλογές είπε ότι δεν πρέπει να προχωρήσουμε το ΣΔΙΤ γρήγορα για να μην χαθούν κοινοτικά χρήματα. Αυτό δηλαδή που έλεγε και ο κ. Τατούλης μήνες τώρα και δεν τον άφηνε η αντιπολίτευση (μέσα σε αυτούς και οι σύμβουλοι που στήριζαν τον κ. Νίκα) να ξεκινήσει.

 

Γιατί υπήρξε όλη αυτή η καθυστέρηση, αφού δεν αλλάζει τίποτα;

Ο κ. Νίκας για να δικαιολογήσει την καθυστέρηση έριξε στο τραπέζι ένα όνομα Έλληνα γραφειοκράτη των Βρυξελλών, αυτό του κ. Κρεμλή. Μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο ο κ. Κρεμλής; Την απάντηση στο ερώτημα και στον κ. Νίκα δίνει στο βίντεο της ανάρτησης ο κ. Τατούλης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του δημοσιογράφου του argonafplia.gr κ. Μιχάλη Καζά. Ακούστε τι είπε…

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ