Συνελήφθη 34χρονος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

- Advertisement -

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 3.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και σχεδόν 25 κιλά λαθραίου καπνού.

- Advertisement -

 

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παραεμπορίου λαθραίων καπνικών προϊόντων συνελήφθη, χθες (3.6.219) το βράδυ, στο Κιάτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Κορινθίας, 34χρονος αλλοδαπός, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, στο Κιάτο, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι ανωτέρω αστυνομικοί, εντόπισαν τον 34χρονο και σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 3.730 πακέτα τσιγάρων, καθώς και 497 συσκευασίες τυποποιημένου καπνού, συνολικού βάρους 24.850 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Οι ανωτέρω ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνού θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

 

- Advertisement -

________________