Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΑργά θυμήθηκε ο κ. Νίκας να παραστήσει τον ανεξάρτητο...

Αργά θυμήθηκε ο κ. Νίκας να παραστήσει τον ανεξάρτητο…

Τα τελευταία 24ώρα ο κ. Παναγιώτης Νίκας προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι είναι “πολυσυλλεκτικός”.

 

Ότι δεν έχει να κάνει με κόμματα η δική του αυτοδιοικητική προσπάθεια και ας έχει με τον πλέον επίσημο τρόπο το χρίσμα της ΝΔ και πως άλλο η ιδεολογία του και άλλο η αυτοδιοικητική του δράση.

Το να είσαι καθαρά κομματικός υποψήφιος στην Αυτοδιοίκηση είναι μια επιλογή. Σωστή ή λάθος θα το πουν οι πολίτες στους οποίους απευθύνεσαι. Είναι προτιμότερο να βγεις και να πεις «ναι είμαι νεοδημοκράτης, στηρίζομαι και καθοδηγούμαι από τη Νέα Δημοκρατία αν με θεωρείται καλό για Περιφερειάρχη ψηφίστε με» παρά στο “και 5” να προσπαθείς να πλασάρεις αφήγημα δήθεν ίσων αποστάσεων από τα κόμματα για να κλείσεις το μάτι σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ εν όψει δευτέρου γύρου. Πρόκειται για καταφανέστατο πολιτικό τυχοδιωκτισμό, “πάθηση” που χρόνια ταλαιπωρεί τον τόπο και έχει να κάνει με γενικότερο θέμα ύφους αν θέλετε.

Απ’ την άλλη ο Πέτρος Τατούλης είναι ο ορισμός του ανεξάρτητου από κόμματα και δεσμεύσεις. Συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί του σε επιμέρους θέματα, αυτό δεν γίνεται να μην του το αναγνωρίσεις. Ψηφίστηκε και θα ψηφιστεί ξανά από πολίτες με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά με κοινό στόχο στον τερματισμό, την ευημερία και πρόοδο της Πελοποννήσου.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ