Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑνδριανός: Οι Έλληνες έστειλαν με την ψήφο τους ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής

Ανδριανός: Οι Έλληνες έστειλαν με την ψήφο τους ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής

Ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση, μετά τα όσα έδειξαν οι κάλπες της Κυριακής:

 

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έστειλαν με την ψήφο τους ηχηρό και αδιαμφισβήτητο μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Η ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας και των υποψηφίων της στις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές υποχρέωσε τον Πρωθυπουργό να φέρει μια ώρα αρχύτερα τις εθνικές εκλογές που σε ένα μήνα από τώρα θα οδηγήσουν τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας.

Βιώσιμη ανάπτυξη και νέες, ποιοτικές θέσεις εργασίας, ουσιαστική μείωση της εξοντωτικής επιβάρυνσης από φόρους και εισφορές, δυναμική υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων, πραγματική στήριξη σε όσους έχουν ανάγκη – αυτοί είναι οι βασικοί άξονες της πολιτικής που σε έναν μήνα οι πολίτες θα εγκρίνουν με την ψήφο τους.

Αυτή είναι η εντολή της ποιοτικής αλλαγής που εγγυάται η Νέα Δημοκρατία και θα οδηγήσει τη χώρα και την κοινωνία στη νέα εποχή της προκοπής που αξίζουμε και δικαιούμαστε».

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ