Γιώρ. ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ: Να εξοικονομήσουμε χρήματα για να κάνουμε μικρά και μεγάλα έργα όπως το Άργος

- Advertisement -

Γιώργος ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ(giwrgos lysikatos): Να εξοικονομήσουμε χρήματα για να κάνουμε μικρά και μεγάλα έργα – Ας δούμε τι γίνεται στο Άργος

- Advertisement -

_______________

Γιώργος Λυσίκατος, ακόμη ένας υποψήφιος – νέος άνθρωπος -παρουσιάζεται σήμερα μέσα από την εκπομπή “Προεκλογικό ΤΕΤ Α ΤΕΤ” του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv. Με πλούσιο κοινωνικό έργο ο Γιώργος κατεβαίνει με το κεντρικό ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για το δήμο Ναυπλιέων.

Το μεγάλο έργο του πρώην δημάρχου είναι γνωστό και μη αμφισβητήσιμο. Αυτή η προσφορά στην πόλη ήταν ο κυριότερος λόγος που ο Γιώργος ακολούθησε τον Αναγνωσταρά. Το Ναύπλιο έχει ανάγκη να ξαναδεί τέτοια μεγάλα και σημαντικά έργα.

Ο Γιώργος Λυσίκατος μιλά για τα σημερινά προβλήματα που υπάρχουν στο δήμο Ναυπλιέων και επίσης αναφέρεται στον τομέα του Τουρισμού. Προτείνει μέτρα και αγωνιά για το αύριο. Ζητά να δοθεί βάρος στην ανάπτυξη του τουρισμού…

Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Βασίλη Ζώη που αξίζει να παρακολουθήσετε… Προβάλλεται από το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv στην εκπομπή “Προεκλογικό ΤΕΤ Α ΤΕΤ”.

- Advertisement -

________________