Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΌλγα Λαφαζάνη Νίκος Οικονόμου βάφτισαν τον γιο τους στο Ναύπλιο

Όλγα Λαφαζάνη Νίκος Οικονόμου βάφτισαν τον γιο τους στο Ναύπλιο

Ιδιαίτερο ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο για την Όλγα Λαφαζάνη και τον σύζυγό της Νίκο Οικονόμου, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ο λόγος; Η παρουσιάστρια και ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας (νυν προπονητής μπάσκετ) βάφτισαν τον γιο τους, ο οποίος έγινε ενός έτους στις 6 Μαρτίου. Το μυστήριο τελέστηκε στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου, κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού το γνώριζαν μόνο οι στενοί φίλοι του ζευγαριού που ήταν και καλεσμένοι.

Το «παρών», λοιπόν, στην βουτιά που έκανε στην κολυμπήθρα ο μικρούλης έδωσαν, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Δέσποινα Καμπούρη, η Ιωάννα Σρόιτερ, η Μαίρη Παλιαλέξη και η Δήμητρα Λαζαράτου. Μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram, μάλιστα, είδαμε φωτογραφίες από την απόδρασή τους, αλλά και τις πρώτες εικόνες από το πάρτι που διοργανώθηκε μετά το… baby bloom., το δευτερόλεπτο (μονάδα μέτρησης του χρόνου) και το κηρίο ή καντέλα (μονάδα μέτρησης της έντασης μίας φωτεινής πηγής).

Και μπορεί καμία από τις παραπάνω κύριες να μην αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη στο Ναύπλιο, ωστόσο, ο make up artist και hair stylist Πέτρος Τσαμπούκος, ο οποίος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Όλγας Λαφαζάνη «πρόδωσε» το χαρμόσυνο γεγονός σχολιάζοντας σε μια φωτογραφία της παρουσιάστριας που δημοσίευσε: «Όμορφό μου κορίτσι, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, να σου ζήσει το μπεμπάκι σου».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ