Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠαραπληροφορούν για τον χθεσινό τραυματισμό υποψηφίου

Παραπληροφορούν για τον χθεσινό τραυματισμό υποψηφίου

Δύο από τις ιστοσελίδες που στηρίζουν μανιωδώς τον απερχόμενο δήμαρχο Ναυπλιέων έπαιξαν για μια ακόμη φορά τον καθοδηγούμενο ρόλο τους.

 

Μετά το άσχημο γεγονός του γρονθοκοπήπατος του υποψηφίου του Παναγιώτη Αναγνωσταρά και του αδερφού του, έσπευσαν να “μετακινήσουν” τον τόπο του συμβάντος παραπληροφορώντας τους αναγνώστες τους.

“Έξω από καφετέρια”, λέει ο ένας, “έξω από νυχτερινό μαγαζί του Ναυπλίου” λέει η άλλη…

Η αλήθεια είναι και αυτό λένε τα αποδεικτικά στοιχεία, ότι το συμβάν έγινε ακριβώς μπροστά από το Εκλογικό Κέντρο του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Ανάμεσα στο μαγαζί του Παναγή και το Εκλογικό Κέντρο.

Τι σας κωλύει να πείτε την αλήθεια; Δεν υποστήριξε κάποιος ότι το συμβάν έχει σχέση με προεκλογική βία. Δεν είναι ψέμα όμως, ότι ο τόπος που επέλεξαν “οι λεβέντες” να δείρουν τους δυο άνδρες ήταν μπροστά στο εκλογικό κέντρο, ή τους περίμεναν να πάνε εκεί γνωρίζοντας ότι ως υποψήφιος θα πάει από το εκλογικό κέντρο.

Μολονότι οι υπάρχουσες πληροφορίες μιλάνε για ιδιωτική υπόθεση, το γεγονός ότι το συμβάν έγινε μπροστά στο εκλογικό κέντρο δημιουργεί κάποια ερωτηματικά, που έχουν σχέση με την αύξηση της προεκλογικής αδρεναλίνης. Φυσικά σε καμία περίπτωση η αδρεναλίνη δεν είναι χαρακτηριστικό του ενός ή του άλλου συνδυασμού και δεν υπαινισσόμεθα κάτι τέτοιο.

Ας περιφρουρήσουμε την προεκλογική ηρεμία, χωρίς όμως να αποκρύπτουμε την αλήθεια.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ