Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣήμερα Κυριακή ο Σαλεσιώτης παρουσιάζει το πρόγραμμα και τον συνδυασμό του

Σήμερα Κυριακή ο Σαλεσιώτης παρουσιάζει το πρόγραμμα και τον συνδυασμό του

Το γραφικό “Θεατράκι του ΟΣΕ” επέλεξε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων, πρώην νομάρχης, να παρουσιάσει το πρόγραμμα και τον συνδυασμό του.

 

Όπως αναφέρεται στη σχετική λιτή πρόσκληση, 
“σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 19 /05 στις 7:00 μμ στο θεατράκι του ΟΣΕ θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Τάσου Σαλεσιώτη καθώς και παρουσίαση του συνδυασμού “ΝΑΥΠΛΙΑ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ”.

Να σημειωθεί ότι ο Τάσος Σαλεσιώτης έχει συγκροτήσει ένα από τους τέσσερις συνδυασμούς που διεκδικούν την δημοτική αρχή. Μάλιστα είναι και ο συνδυασμός, που όπως όλα δείχνουν,  θα είναι και ο ρυθμιστής του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Η απλή αναλογική φαίνεται πως θα στείλει τους δημότες δήμου Ναυπλιέων να επαναλάβουν την δεύτερη Κυριακή το ραντεβού τους με την κάλπη. Άρα ο τρίτος συνδυασμός θα είναι ο ρυθμιστής της αυριανής ημέρας του δήμου. Λογικό είναι εξ αυτού, να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ομιλία του έμπειρου Σαλεσιώτη, αφού αναμένεται να αναφερθεί στα κριτήρια με τα οποία θα επιλέξει τον συνδυασμό με τον οποίο θα συνεργαστεί.

Χωρίς αμφιβολία, η ομιλία Τάσου Σαλεσιώτη έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα… Στο “Θεατράκι του ΟΣΕ” σήμερα στις 7:00 μμ.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ