Γιώργος ΠΑΝΟΒΡΑΚΟΣ: “Αν δεν τολμήσεις δεν καταφέρνεις τίποτα…” και “Νέα Αρχή” για το Άργος

- Advertisement -

Μια όμορφη ατμόσφαιρα έφτιαξαν χθες βράδυ στον πεζόδρομο του Άργους ο υποψήφιος δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Γιώργος Πανοβράκος μαζί με τους υποψηφίους και τους φίλους του.

- Advertisement -

 

Μετά τον αγιασμό από τον παπα- Σελλή επακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον επικεφαλής της “Νέας Αρχής” Γιώργο Πανοβράκο. Η κεντρική ομιλία θα γίνει τις τελευταίες ημέρες προ της κάλπης στην Κεντρική Πλατεία Άργους.

Ο κ. Πανοβράκος προσπαθεί να ομαδοποιήσει ένα σύνολο ανθρώπων προερχόμενων από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους  και όλοι μαζί να αποτελέσουν την τρίτη επιλογή του Αργείου δημότη.

Με υποψηφίους σε όλες τις δημοτικές Ενότητες του Δήμου Άργους- Μυκηνών και στήριξη πρωταρχικά από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κεντροδεξιός κ. Πανοβράκος βλέπει με αισιοδοξία την ερχόμενη ημέρα. Θέλοντας να είναι ο δεύτερος συνδυασμός το βράδυ της εκλογικής διαδικασίας, ελπίζει ότι οι τρεις αντιπολιτευόμενοι συνδυασμοί του σημερινού δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου, θα καταφέρουν να σπρώξουν την εκλογική διαδικασία την δεύτερη Κυριακή. Ελπίζουν ότι όλοι μαζί θα περάσουν το 50% και ότι την δεύτερη Κυριακή ο Γιώργος Πανοβράκος θα σταθεί απέναντι από τον Δημήτρη Καμπόσο. Είναι αυτό δυνατόν; Ανάλογα με την όποια πλευρά βλέπεις τα πράγματα, δίνεις και την μια ή την άλλη απάντηση.

Να αναφερθεί ότι στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Γιώργου Πανοβράκου παρευρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος.

- Advertisement -
 

________________