Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑιτήσεις για τα Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Ερμιονίδας έως 22/5

Αιτήσεις για τα Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Ερμιονίδας έως 22/5

Ο Δήμος Ερμιονίδας και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού & Παιδείας, συμμετέχει στη δράση “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” για την σχολική χρονιά 2019-2020, συνεχίζοντας την επιτυχή λειτουργία των ΚΔΑΠ αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων για παιδιά απο 5 έως 12 ετών που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια.

 

Οπως αναφέρεται στην πρόσκληση του Νομικού Προσώπου προς τους γονείς: Και φέτος θέλοντας να δώσουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουν δωρεάν σε αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις που θα γίνονται στα σχολεία μας ακόμη περισσότερα παιδιά του δήμου μας με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών σας, θα δημιουργήσουμε και νέες δραστηριότητες ώστε να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις των παιδιών.

Επίσης, για πρώτη φορά φέτος, μετά απο πολλά θέματα που είχαμε να λύσουμε για την εύρυθμη λειτουργία των ΚΔΑΠ, την πρόσληψη του προσωπικού, κ.α. λειτουργικά θέματα, έχουμε πλέον προσλάβει πάνω απο 20 άτομα προσωπικό και λειτουργούμε όλες τις ειδικότητες που κατά καιρούς έχουν δηλώσει τα παιδιά.
Σας καλούμε λοιπόν, να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος-συμμετοχής και να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά εις διπλούν και να γίνετε αρωγοί της προσπάθειάς μας για άλλη μια φορά.
Τα δικαιολογητικά θα σας σταλούν με sms.

Στόχος μας είναι τη νεα χρονιά να προσφέρουμε ακόμη πιο ολοκληρωμένες εκπαιδετικές πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και ψυχαγωγικές υπηρεσίες στα παιδιά του δήμου μας.

Η αίτηση πρέπει να παραδοθεί στον διευθυντή κάθε σχολείου έως 22/5/2019.
Τα δικαιολογητικά θα μεζεύονται στα γραφεία του Νομικού Προσώπου (πρωϊνές ώρες) ή στα ΚΔΑΠ (Ερμιόνη-Πορτο Χέλι-Κρανίδι, απογευματινές ώρες): απο 5/6/2019 έως 21/6/19. Διεύθυνση: Μελίνας Μερκούρη 11-Κρανίδι, τηλ. 2754 360030.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ