Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΠροβάδισμα Γιώργου Πανοβράκου για την δεύτερη θέση στο Δήμο Άργους- Μυκηνών

Προβάδισμα Γιώργου Πανοβράκου για την δεύτερη θέση στο Δήμο Άργους- Μυκηνών

Πολλοί στο Άργος δεν πίστευαν ότι ο Γιώργος Πανοβράκος θα μπορούσε να σχηματίσει ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Άργους- Μυκηνών. Πριν λίγες ημέρες με την κατάθεση των ψηφοδελτίων όλοι αυτοί διαψεύστηκαν.

 

Ο Γιώργος Πανοβράκος προχωρά πλέον δυνατά, με συνεχείς εξορμήσεις σε διάφορες κατευθύνσεις του Δήμου Άργους – Μυκηνών και ταυτόχρονα συντάσσει το πρόγραμμα του που σύντομα θα το έχουμε στα χέρια μας.

Τώρα πλέον, σχεδόν δέκα ημέρες προ του ανοίγματος της κάλπης, ένα είναι βέβαιο. Ο Γιώργος έχει βάλει πλώρη για την δεύτερη θέση την Κυριακή 26 Μαϊου το βράδυ. Στόχος εφικτός. Θα λέγαμε και φυσιολογικός, αφού οι δυσαρέσκειες στο πρόσωπο του επικεφαλής του άλλου ανταγωνιστικού συνδυασμού Τάσσου Χειβιδόπουλου έχουν αυξηθεί τελευταία.

Ο Γιώργος ξεκινά με μια βάση που είναι το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ. Είτε αυτό είναι 15%, είτε 20%, είτε 25% είναι σίγουρα μεγαλύτερο από το ισχνό 7-10% της βάσης του αντιπάλου του Τάσσου Χειβιδόπουλου που προέρχεται από το ΚΙΝΑΛ. Αν αυτό είναι ολόκληρο δικό του. Ο Δημήτρης Καμπόσος έχει φροντίσει να το πετσοκόψει και αυτό το 7-10%.

Ο Γιώργος έχει επίσης ένα προφίλ που δεν προκαλεί στο βαθμό που προκαλεί ο αντίπαλος του Τάσσος Χειβιδόπουλος. Διότι πρόκληση είναι να έχεις “φεσώσει” σχεδόν 100 επιχειρήσεις του νομού και να μην αναλαμβάνεις το κόστος της ανεύθυνης και επικίνδυνης πολιτικής σου. Είναι πρόκληση να μην έχεις ζητήσει μια δημόσια συγγνώμη. Είναι πρόκληση να επαναλαμβάνεις στο πρόγραμμα σου ανάλογο πολιτιστικό Πρόγραμμα με τους “Δρόμους Πολιτισμού”, εσύ που δεν έφερες σε πέρας το προηγούμενο.

Ο Γιώργος όσο και αν έχει την κόντρα του με τον δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο, για θέματα τακτικής ή πολιτικού ύφους, ως γαλάζιος μέσα από τα σπλάχνα του, ποτέ δεν έφτασε σε πολιτική κόντρα ανάλογη με αυτή που έφτασε ο Δημήτρης Καμπόσος με τον Τάσσο Χειβιδόπουλο. Όλα τα έργα του Καμπόσου κατά τον Χειβιδόπουλο ήταν λάθος. Όλες οι τρύπες στους δρόμους που έκλεισε ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης, ηταν το τεράστιο έργο που έκανε αυτός για την Αργολίδα.

Τέλος, η κόντρα του Τάσου Χειβιδόπουλου με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη είναι ορατή. Αν ζούσε ο Ευάγγελος Αβέρωφ θα έλεγε “Αν φύγεις από το μαντρί θα σε φάνε οι λύκοι”. Ο Τάσσος έχει απομακρυνθεί από την διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας και είναι εκτός του συνδυασμού του Πέτρου Τατούλη. Όσο και αν επικαλείται τις άριστες σχέσεις του με τον περιφερειάρχη και την αργαστή συνεργασία τους, μάλλον αυτά αφορούν το παρελθόν.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Γιώργος Πανοβράκος κάνει όντως μια “Νέα Αρχή”. Μια ελπιδοφόρα νέα αρχή, που ανεξάρτητα αν θα κατορθώσει να στείλει τον δήμο Άργους- Μυκηνών στο δεύτερο γύρο, που φαντάζει δύσκολο, οι πιθανότητες λένε ότι θα είναι ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της αντιπολίτευσης για τα επόμενα χρόνια. 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ