Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δ.Ερμιονίδας

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δ.Ερμιονίδας

Με 4 θέματα προς συζήτηση συνεδριάζει την Πέμπτη 16 του μήνα, 1μμ.,  η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ερμιονίδας,  (η συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Κρανιδίου).

 

 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης :

ΘΕΜΑ 1ο : Σχετικά με έγκριση πρακτικού ΙΙ της Ε.Δ.Δ. που αφορά στην αποσφράγιση και αξιολόγηση της οικονομικής προσφοράς που κατατέθηκε στο πλαίσιο της διαδικασίας της διαπραγμάτευσης για την προμήθεια με τίτλο  «Προμήθεια υγρών καυσίμων έτους 2019 για το Δήμο Ερμιονίδας και τα Νομικά του Πρόσωπα»

ΘΕΜΑ 2ο : Σχετικά με έγκριση πρακτικού ΙΙ της Ε.Δ.Δ. που αφορά στον έλεγχο και αξιολόγηση του φακέλου δικαιολογητικών κατακύρωσης του «προσωρινού αναδόχου» που κατατέθηκαν στα πλαίσια του συνοπτικού Διαγωνισμού του έργου: «Επούλωση λάκκων 2019». (Μελέτη 2/2019)

ΘΕΜΑ 3ο : Κατάρτιση όρων συνοπτικού διαγωνισμού για την Υπηρεσία με τίτλο: «Συλλογή & μεταφορά στερεών αποβλήτων (αρ.61 Ν.3979/2011)-Αποκομιδή απορριμμάτων Δήμου Ερμιονίδας 2019». – Έγκριση της σχετικής μελέτης και συγκρότηση επιτροπών: α) διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης αποτελεσμάτων και β) αξιολόγησης ενστάσεων.

ΘΕΜΑ 4ο : Ορισμός δικηγόρων

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ