Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΜια οφειλόμενη απάντηση στον Γιώργο Ρασσιά για το "μλκ"- γράφει ο Βασίλης...

Μια οφειλόμενη απάντηση στον Γιώργο Ρασσιά για το “μλκ”- γράφει ο Βασίλης Ζώης

Δεν περίμενα ειλικρινά ότι μία μικρή μου αναφορά στο argonafplia.gr στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Αργολίδα στις βουλευτικές εκλογές ο δικηγόρος Σπύρος Ρομποτής (με τίτλο «Σπύρος Ρόμποτης: Πρόκειται να διεκδικήσει βουλευτική έδρα στην Αργολίδα;») θα είχε ως αποτέλεσμα να υβριστώ από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας «Αργολικές Ειδήσεις» Γιώργο Ρασσιά.

 

Θα απαντούσα στο προφίλ του στο facebook όπου και έγινε η, κατά πάγια συνήθεια ψιλοαόριστη και με υπονοούμενα ανάρτηση, αλλά δεν μπορώ διότι με έχει αποκλείσει εδώ και μήνες χωρίς να γνωρίζω τον λόγο. Θα το κάνω εδώ λοιπόν.
Πότε μου δεν έχω ασχοληθεί είτε με αρθρογραφία είτε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε από τον αέρα με ανθρώπους των ΜΜΕ της Αργολίδας. ΠΟΤΕ. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας και όσοι διαβάζουν τούτες τις γραμμές το ξέρουν πολύ καλά.

Η ανάρτηση έχει ως εξής: “20 φορές του έχει πάρει συνεντεύξεις και σήμερα ρωτάει: “Θα διεκδικήσει ο τάδε βουλευτική έδρα στην Αργολίδα; Γιατί δε τον ρωτάς ρε μλκ… Δηλαδή στις τόσες συνεντεύξεις που σου έχει δώσει τι σου λέει… για τα ζώδια;”

Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με αποκαλέσει είτε «μαλάκα» είτε «μλκ». Αν το κάνει θα απαντήσω. Βέβαια δεν μπορώ να απαντήσω με ύβρεις, άλλωστε ομολογώ πιθανότατα να ηττηθώ κατά κράτος από τον Γιώργο σ’ αυτό τον τομέα. Μπορεί το κείμενο για τον κύριο Ρομποτή να μην έχει την υπογραφή μου αλλά ΕΓΩ το έγραψα και επειδή με φωτογραφίζει ξεκάθαρα καθώς σε εμένα και στην κα. Δρίτσα σε εκπομπή που παρουσιάζαμε τότε μαζί, έχει δώσει (δύο και όχι είκοσι και μάλιστα η τελευταία προ ενός έτους) συνεντεύξεις κατά το παρελθόν ο κ. Σπύρος Ρομποτής.

Θα απαντήσω με ένα «γιατί». Γιατί Γιώργο; Γνωριζόμαστε χρόνια και έχουμε συνεργαστεί μάλιστα και ΠΟΤΕ δεν σε έχω προσβάλει με τον τρόπο που με προσέβαλες εσύ. Και μη μου πεις ότι δεν το γράφεις για μένα. Για ποιον το γράφεις; Αντρίκια και παντελονάτα, χωρίς υπονοούμενα και ασάφειες. Ποιος σου δίνει το δικαίωμα από ένα «τοίχο» να υβρίζεις και μάλιστα να αποκλείεις τον ενδιαφερόμενο από το να σου απαντήσει;
Γιατί είμαι μαλάκας; Επειδή στην τελευταία συνέντευξη που πήρα από τον κ. Ρομποτή προ ενός έτους δεν τον ρώτησα αν θα είναι υποψήφιος στις Εθνικές Εκλογές; Είμαστε σοβαροί;
Κρίμα Γιώργο, πραγματικά δικαιώνεις όσους θεωρούν ότι διακατέχεσαι από εμμονές και «ξερολίαση». 

Υ.Γ: Ειλικρινώς στην κουβέντα που είχα με τον Σπύρο Ρομποτή (και ΟΧΙ συνέντευξη) την Δευτέρα του Πάσχα δεν μου αποκάλυψε αν θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα. Δεν το έγραψα στο κείμενο του argonafplia.gr αλλά το γράφω τώρα. Μακάρι να είναι! Πρόκειται για λαμπρό επιστήμονα με ήθος και πεντακάθαρο «προφίλ». Και απ’ ότι καταλαβαίνω το ενδεχόμενο και μόνο της συμμετοχής του στις Εκλογές σε κάποιους ήδη έχει φέρει πονοκέφαλο….

Βασίλης Ζώης

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ