Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΔοκιμάστηκε ο κ. Κωστούρος και βρέθηκε ελλιποβαρής....

Δοκιμάστηκε ο κ. Κωστούρος και βρέθηκε ελλιποβαρής….

Ακούγοντας τον Σωκράτη Δωρή στην εκπομπή “Προεκλογικό τετ α τετ” του Μιχάλη Καζά στο ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑtv αυτό που παραλαμβάνει κανείς είναι πως οι δημότες των περιοχών νότια και ανατολικά του Ναυπλίου έχουν κάθε λόγο να θεωρούν ότι αντιμετωπίζονται ως πολίτες β’ κατηγορίας.

 

Ουσιαστικά αυτά που αναφέρει ο κ. Δωρής, έμπειρος με τα αυτοδιοικητικά και δραστήριος πολίτης του πρώην Δήμου Ασίνης, έρχονται προς επίρρωση του ισχυρισμού περί “ανεπάρκειας Κωστούρου”, που προκύπτει φυσικά από αρκετές περιπτώσεις προέδρων κοινοτήτων της περιοχής που γύρισαν την πλάτη στον απερχόμενο Δήμαρχο. Τελευταία ηχηρή αποχώρηση και συστράτευση με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά αυτή του Νίκου Μπικάκη, προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Τολού.

Καλές είναι οι σχέσεις με τους Συλλόγους και η βοήθεια για δραστηριότητές τους αλλά αρκεί; Πιθανότατα μάλιστα να εξασφαλίζουν και καλές δημόσιες σχέσεις αλλά έρχεται η ώρα που οι κάτοικοι των κοινοτήτων, μικρότερων ή μεγαλύτερων, έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα της στασιμότητας ή και υποβάθμισης σε επίπεδο υποδομών και καθημερινότητας. 

Και όπως λέει ο λαός «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά». Δεν παρανόησαν ομαδικώς τόσοι άνθρωποι που πίστεψαν την δημοτική αρχή Κωστούρου και αποχώρησαν απογοητευμένοι από την ανεπάρκεια της στο να δώσει σημασία στα χωριά τους. Και μάλιστα στρέφονται στον άνθρωπο που απέδειξε ότι μπορεί περισσότερα, στρέφονται στον Παναγιώτη Αναγνωσταρά…

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ