Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΦρικτό τροχαίο: «Είδα δυο γυναίκες ξαπλωμένες στον δρόμο»

Φρικτό τροχαίο: «Είδα δυο γυναίκες ξαπλωμένες στον δρόμο»

Οι δυο γυναίκες που ήταν πεζές δίνουν μάχη για να κρατηθούν στην ζωή.

Χτυπήθηκαν δυο φορές αφού όταν πετάχτηκαν στο αντίθετο ρεύμα τις χτύπησε και άλλο αυτοκίνητο! Συγκλονίζει η μαρτυρία καταστηματάρχη της περιοχής. «Τις είδα ξαπλωμένες στον δρόμο. Είχε παντού αίματα».

Την σοβαρότητα και την σφοδρότητα του φοβερού τροχαίου με θύματα δυο πεζές γυναίκες στο κέντρο της Αθήνας καταδεικνύουν οι εικόνες από το σημείο στην οδό Πατησίων που σας παρουσιάζει το newsit.gr. Ένα διαλυμένο φανάρι και το σμπαραλιασμένο ΙΧ που έπεσε πάνω σε αυτό και στις δυο γυναίκες είναι η απόδειξη του φρικτού τροχαίου που έγινε στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Το φρικτό τροχαίο έγινε το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας με δύο γυναίκες να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Όλα έγιναν στις 9.30 το πρωί στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μηθύμνης στο κέντρο της Αθήνας.

Ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, ανέβηκε με μεγάλη ταχύτητα στη διαχωριστική νησίδα και έπεσε πάνω στο φανάρι. Στο σημείο αυτό ήταν δυο γυναίκες όπου τις χτύπησε με δύναμη εκτοξεύοντας τες στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Πατησίων.

Το σοκαριστικό είναι ότι και στο αντίθετο ρεύμα ένα αυτοκίνητο που περνούσε τις πάτησε, με συνέπεια να τραυματιστούν σοβαρά και να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Πρόκειται άλλωστε για μια ώρα αιχμής όπου η κίνηση στο σημείο αυτό είναι πυκνή το πρωί με τον οδηγό του αυτοκινήτου από το αντίθετο ρεύμα να μην προλαβαίνει να αντιδράσει.
Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία μιας γυναίκας που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή. Όπως είπε μιλώντας στο newsit.gr είδε δυο γυναίκες ξαπλωμένες στον δρόμο την μια πίσω από την άλλη και τον δρόμο να έχει γεμίσει αίματα. Είπε ακόμα ότι ο πρώτος οδηγός ο οποίος ήταν σε κατάσταση σοκ είπε ότι δεν κατάλαβε πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Η μία γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση και η άλλη βρίσκεται σε καταστολή. Οι περαστικοί κάλεσαν ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφέρει άμεσα τις δύο γυναίκες στο νοσοκομείο, ενώ όσοι έτυχε να είναι παρόντες στο περιστατικό είχαν σοκαριστεί από τις σκηνές που ακολούθησαν. Σε κατάσταση σοκ ήταν και οι δύο οδηγοί, τόσο αυτός που τις χτύπησε στο φανάρι όσο και αυτός που τις πάτησε στο αντίθετο ρεύμα.

Οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την ζωή τους. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του τραγικού τροχαίου.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ