Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΚλέβει τις εντυπώσεις ο Αναγνωσταράς και στο "φώτο φίνις" της κατάθεσης συνδυασμών

Κλέβει τις εντυπώσεις ο Αναγνωσταράς και στο “φώτο φίνις” της κατάθεσης συνδυασμών

Ο Αναγνωσταράς, έμπειρος και με καλό όνομα στην “πιάτσα” φρόντισε να κλείσει με το σχετικό “μπαμ” το ψηφοδέλτιό του

 

Με την σειρά που εικονίζονται στη φωτογραφία Δημήτρης Μπακέας, Παναγιώτης Θεοδωρακίδης και Γιώργος Δικαίος είναι άνθρωποι που κάθε υποψήφιος Δήμαρχος θα τους ήθελε στον συνδυασμό και για συνεργάτες του. Συμπληρώνουν ένα δυνατό ψηφοδέλτιο με άντρες και γυναίκες από όλο το φάσμα της κοινωνίας, με σαφή χαρακτηριστικά (και) ηλικιακής ανανέωσης.
Άλλωστε αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλα ονόματα ανθρώπων (που ήδη έχουν μπει στο ψηφοδέλτιο το οποίο φυσικά έχει κατατεθεί) που δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την αναντιστοιχία υποσχέσεων και πράξεων της Δημοτικής Αρχής Κωστούρου και του γύρισαν την πλάτη, με εξαντλημένη την υπομονή τους. Και είναι αρκετοί αυτοί, ειδικά πρόεδροι κοινοτήτων.

Ο Τάκης Αναγνωσταράς έχει την άνεση και την αφοπλιστική ειλικρίνεια να πείσει ανθρώπους να τον ακολουθήσουν. Χωρίς “τουπέ” ή αλαζονεία μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη, τόσο έμπειρων αυτοδιοικητικών όσο φυσικά και των δημοτών. Το έργο του επί δεκαετία σταθερό τεκμήριο της επάρκειάς του για το τιμόνι του Δήμου. Όντως κάποιες επιλογές τον οδήγησαν στο να απέχει κάποιο διάστημα από τα “πράγματα”. Είναι όμως σα να μην πέρασε μια μέρα, αν κρίνουμε από την αποδοχή που του επιφυλάσσει η κοινωνία.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ