Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΠάμε για "El Clasico" στο Δήμο Ναυπλιέων με Αναγνωσταρά φορμαρισμένο...

Πάμε για “El Clasico” στο Δήμο Ναυπλιέων με Αναγνωσταρά φορμαρισμένο…

Ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς όταν πήρε την απόφαση να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών για τον Δήμο Ναυπλιέων ήταν προφανές πως από την πρώτη στιγμή θα «έπαιζε» σοβαρά. Πολύ σοβαρά.

 

Άλλωστε είναι τέτοιο το αυτοδιοικητικό του υπόβαθρο και το δείγμα γραφής του που δεν αφήνει περιθώρια για μη πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό το γνωρίζουν φίλοι και αντίπαλοι. Και μπορεί να έχει απέναντί του τον Δημήτρη Κωστούρο με την «κεκτημένη ταχύτητα» του επί επταετία Δημάρχου όμως ο κ. Αναγνωσταράς δείχνει ότι έχει κάνει τα «κουμάντα» του.
Με λιγότερα από είκοσι 24ωρα για τις κάλπες της 26ης Μαΐου και με το ήδη δυνατό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πρωτεύουσα Ξανά» να κλείνει με ηχηρές παρουσίες, η «μάχη» για την πρωτιά το βράδυ της Κυριακής του πρώτου γύρου των εκλογών μοιάζει σαν τα ντέρμπι Ρεάλ vs Μπαρτσελόνα.

Ο Αναγνωσταράς έχει τις δυνάμεις αλλά και την εμπειρία να μην υποτιμήσει την ισχύ του Δημήτρη Κωστούρου. Έχει καλλιεργήσει σημαντικές συμμαχίες και γνωρίζει τόσο το “γήπεδο” όσο και τους κανόνες. Άλλωστε το fair play του πιστώνεται και από άτομα που ίσως δεν τον ψηφίσουν…

Βασίλης Ζώης

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ