Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝΑΥΠΛΙΟ: Με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια του 6ου Mediterranean Yacht Show (ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΑΥΠΛΙΟ: Με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια του 6ου Mediterranean Yacht Show (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε συνέχεια της εξαιρετικής επιτυχίας του 5ου Mediterranean Yacht Show που σημείωσε αριθμό ρεκόρ συμμετοχών, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού αποφάσισε να επιμηκύνει την διάρκεια της εκδήλωσης κατά μία ημέρα, προκειμένου να καλυφθεί ο αυξανόμενος αριθμός συμμετοχών τόσο από πλευράς σκαφών όσο και από πλευράς yacht brokers.

 

ΒΙΝΤΕΟ:

Το 6ο Mediterranean Yacht Show θα διαρκέσει συνολικά 5 ημέρες, λαμβάνοντας χώρα στις 4 – 8 Μαΐου 2019 στο λιμάνι του Ναυπλίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της φετινής διοργάνωσης από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ. Νεκταρίου, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, των βουλευτών Αργολιδας, Γιάννη Γκιόλα και Γιάννη Ανδριανού, του Προέδρου του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, Μιχάλη Σκουλικίδη,  του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φώτη Δαμούλου και άλλων επισήμων.

Δείτε το βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑtv από τα εγκαίνια της Έκθεσης

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ