Τάσος Λάμπρου: “Είμαστε οι πιο ικανοί. Έχουμε την εμπειρία. Προχωράμε μπροστά»

- Advertisement -

Εκατοντάδες πολίτες έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια εκλογικού κέντρου της Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας, στην Ερμιόνη, το βράδυ της Πέμπτης 2 Μαΐου.

- Advertisement -

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ερμιονίδας και επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ κ. Τάσος Λάμπρου, στον χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε την ανάγκη της ενεργοποίησης των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου: “για να ξεφύγουμε από την μιζέρια της λογικής μιας απλής διαχείρισης των Δημοτικών πραγμάτων. Αναζητούμε το όραμα” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε : “θέλουμε ο Δήμος μας, να αξιοποιήσει ευρωπαϊκά προγράμματα. Να εισέλθει στην ευρωπαϊκή οικογένεια των Δήμων που πρωταγωνιστούν στην αξιοποίηση όλων των ευρωπαϊκών, εθνικών και περιφερειακών χρηματοδοτήσεων. Θέλουμε ένα Δήμο, ανοιχτό στην κοινωνία”.

Ο κ.Λάμπρου, αφού άσκησε δριμύτατη κριτική στην παρούσα Δημοτική Αρχή του κ. Σφυρή, παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ και δεσμεύτηκε ότι εφόσον οι Δημότες της Ερμιονίδας, του δώσουν την εντολή της διοίκησης του Δήμου, ο ίδιος και οι συνεργάτες του, θα εφαρμόσουν και θα υπηρετήσουν, ενα “νέο ύφος, ένα νέο ήθος, στη δημοτική εξουσία και λειτουργία του Δήμου”.

“Είμαστε η παράταξη που θα ενώσει την τοπική μας κοινωνία” είπε εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων και πρόσθεσε : “απαιτείται όλοι μαζί, να υπερασπιστούμε την αξία της συμμετοχής, την αξία της κοινωνικής συνοχής και να υποστηρίξουμε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας”.

Ακόμη ο κ. Λάμπρου, στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων που δίνει ο “Κλεισθένης” για την εύρυθμη λειτουργία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τον οποίο χαρακτήρισε ως “κύτταρο δημοκρατίας” και ανέλυσε τις προτάσεις του για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου Ερμιονίδας Όπως: Αναβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου, μηνιαία λογοδοσία των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, ώρα δήμαρχου, θέσπιση του θεσμού του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου, γραφείο δημότη με ηλεκτρονική διασύνδεση κ. α. και τόνισε την ανάγκη συλλογικότητας και συνεργασίας με τους επικεφαλής των παρατάξεων, τους φορείς, τους συλλόγους καθώς και τις ομάδες Δημοτών.

Κλείνοντας ανέφερε: “Είμαστε οι πιο ικανοί. Έχουμε την εμπειρία. Έχουμε την αποφασιστικότητα για να βάλουμε ένα λιθαράκι στην πρόοδο του τόπου μας. Προχωράμε μπροστά. Γυρίζουμε σελίδα. Με σύνεση, συλλογικότητα και συναίνεση, εγγυόμαστε ότι θα είμαστε η Δημοτική Αρχή που θα σέβεται όλους τους Δημότες. Που θα σέβεται το δημοτικό – δημόσιο χρήμα”.

 

 

- Advertisement -

________________