Εγκαινιάσθηκε το εκλογικό κέντρο της “Δυνατής Ερμιονίδας” στην Ερμιόνη

- Advertisement -

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Δυνατής Ερμιονίδας» στην Ερμιόνη, πραγματοποιήθηκαν προ ημερών, παρουσία πλήθους κόσμους. 

- Advertisement -

 

Όπως αναφέρεται-μεταξύ άλλων- σε σχετικό δελτίο Τύπου της παράταξης του κ.Γεωργόπουλου: Η παραμελημένη, από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, Ερμιόνη έδωσε δυναμική παρουσία στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου και εκατοντάδες συμπολίτες μας κατέκλεισαν το χώρο καθώς και τον κεντρικό δρόμο μπροστά από το εκλογικό μας κέντρου.

Οι Ερμιονίτες συνδημότες μας έδειξαν με την παρουσία τους και τη δυναμική τους συμμετοχή στη διάρκεια της ομιλίας του αυριανού Δημάρχου Ερμιονίδας και επικεφαλής της Δυνατής Ερμιονίδας, την ανάγκη τους για αλλαγή και ανανέωση. Έδειξαν ότι κουράστηκαν και βαρέθηκαν πια από τα ψέματα του απερχόμενου Δημάρχου. Έδειξαν να ελπίζουν ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη από τη μαύρη πενταετία που ο απερχόμενος Δήμαρχος Ερμιονίδας τους επέβαλε.

Ο Γιάννης Γεωργόπουλος, σε μια ζεστή και ανθρώπινη ομιλία, ανέπτυξε τα βασικά σημεία του προγράμματός μας για την Δημοτική Ενότητα Ερμιόνης, τις άμεσα υλοποιήσιμες προτεραιότητες της παράταξής μας και υποσχέθηκε πως με την ανάληψη των καθηκόντων του θα δώσει βάση στην ανάκαμψη της εγκαταλελειμμένης Ερμιόνης ώστε αυτή να τεθεί ξανά στη θέση που της αξίζει. Παράλληλα θύμισε στους συμπολίτες μας όσα υποσχέθηκε και τελικά δεν έπραξε ο απερχόμενος Δήμαρχος Ερμιονίδας την τρέχουσα πενταετία, παραπλανώντας πολιτικά τους συμπολίτες μας και υφαρπάζοντας την ψήφο τους, δείχνοντας ήδη τη διχαστική αντίληψη του για την κοινωνία και το λαό της Ερμιόνης από το βράδυ της εκλογής του κατά τη διάρκεια των δημοτικών εκλογών του 2014.
Η Ερμιόνη μίλησε και έδωσε το μήνυμα της νίκης. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Ώρα για αλλαγή, ώρα για ανανέωση. Ώρα για ένα νέο κεφάλαιο στον τόπο μας!»

 

- Advertisement -
 

________________