Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΤην ΕΠΣ Αργολίδας επισκέφθηκε ο Θοδ.Ζαγοράκης και ενημέρωσε για τις δυνατότητες ένταξης...

Την ΕΠΣ Αργολίδας επισκέφθηκε ο Θοδ.Ζαγοράκης και ενημέρωσε για τις δυνατότητες ένταξης σε Ευρωπαϊκά προγράμματα

Tα γραφεία της ΕΠΣ Αργολίδας βρέθηκε σήμερα ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, με την Νέα Δημοκρατία, Θοδωρής Ζαγοράκης.

 

Η επίσκεψη αυτή εντασσόταν στην γενικότερη επίσκεψη στο νομό, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας κι ενώ προηγουμένως είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημ.Καμπόσο.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος το 2004, συναντήθηκε με την διοίκηση της ΕΠΣΑ και προχώρησε σε μια γενική ενημέρωση γύρω από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα που τρέχουν αυτή την περίοδο και τα οποία μπορεί να αξιοποιήσει η Ένωση.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, οι χρηματοδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν τριπλασιασθεί και υπάρχει η δυνατότητα σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τους Δήμους να υποβληθούν προτάσεις για χρηματοδότηση έργων στον συγκεκριμένο τομέα του ποδοσφαίρου.

Παρών στην συνάντηση και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Γανώσης που φωτογραφήθηκε με τον Θ. Ζαγοράκη (φωτό κάτω).

Στην συνάντηση ήταν και ο Στράτος Αποστολάκης, ο οποίος άλλωστε είναι μόνιμος κάτοικος Ναυπλίου και οι δύο συμπαίκτες άδραξαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα …παλιά.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ