Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΤου την είπε ο Μητσοτάκης του Νίκα… “Άστοχος” ο υποψήφιος περιφερειάρχης !!!

Του την είπε ο Μητσοτάκης του Νίκα… “Άστοχος” ο υποψήφιος περιφερειάρχης !!!

Όπως είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο, στην Νέα Δημοκρατία υπάρχει οργή για τους χειρισμούς του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στο θέμα του αδικοχαμένου Κώστα Θεοδωρακάκη.

 

Η δήλωση του Παναγιώτη Νίκα περί σαϊτοπόλεμου και ότι τα “έθιμα είναι γραμμένα στο DNA των Μεσσήνιων” ήταν η νέα “γκάφα” του απερχόμενου δημάρχου και υποψηφίου περιφερειάρχη, που πλέον αμφισβητείται και από αυτούς που τον επέλεξαν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενοχλημένος από τον “γκαφατζή” υποψήφιο, που αυτός έχει προτείνει και βλέποντας ότι ο ίδιος έχει πολιτικό κόστος έκανε χθες μια δήλωση, που διαχωρίζει την θέση του.

«Κανένα έθιμο δεν μπορεί να είναι αποδεκτό, όταν θέτει σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις σαΐτες της Καλαμάτας αλλά και στις μπαλωθιές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. «Πρέπει να σταματήσει αυτή η ανεξάρτητη χρήση όπλων και να μην έχουμε άλλα τραγικά περιστατικά», είπε μεταξύ άλλων ενώ χαρακτήρισε «άστοχη» τη δήλωση του κ. Νίκα, ο οποίος είπε μετά την τραγωδία, ότι ο σαϊτοπόλεμος είναι στο DNA των Μεσσήνιων και δεν θα σταματήσει.

Να αναφερθεί επίσης, ότι στην Μεσσηνία η οργή κατά Νίκα έχει ξεχειλίσει ακόμη και στο δικό του στρατόπεδο. Ο “ηγέτης” αναλαμβάνει τις ευθύνες του, το ίδιο και ο καπετάνιος που “έριξε” το σκάφος στα βράχια. Ο κ. Νίκας όμως, συνεχίζει να σφυρά αδιάφορος την ώρα που οι πρακτικές του έχουν οδηγήσει τον συνδυασμό του σε μια ΄τετοια πολυδιάσπαση, που ο εσωτερικός πόλεμος είναι εξοντωτικός για ανθρώπους και αυτοδιοικητικές προσπάθειες.

Όλα αυτά συμβαίνουν 25 ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές…

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ