Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΨΕΙΣΟ Αναγνωσταράς, ο Γραμματικόπουλος, το f/b και οι συνεργασίες...

Ο Αναγνωσταράς, ο Γραμματικόπουλος, το f/b και οι συνεργασίες…

Δεν συνηθίζεται οι προτάσεις για συνεργασία ή η συμπόρευση στην πολιτική -και η Αυτοδιοίκηση είναι πολιτική, κακά τα ψέματα- να γίνονται από μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τόσο ανοικτά.

 

Ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς  λειτουργώντας αν θέλετε αντισυμβατικά και όχι στο παρασκήνιο δεν δίστασε να προτείνει κάτι τέτοιο (μέσω facebook) στον Χρήστο Γραμματικόπουλο με αφορμή και τις ευχές για το Άγιο Πάσχα. Ο δημόσιος διάλογος των δύο αντρών μεταφέρθηκε από μερίδα ΜΜΕ ως «άδειασμα Γραμματικόπουλου».

Το Argonafplia.gr επικοινώνησε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων, Παναγιώτη Αναγνωσταρά και ζήτησε ένα σχόλιο για την απάντηση του κ. Γραμματικόπουλου.

Ήταν γνωστή από καιρό σε μένα η απόφαση του Χρήστου να μην εμπλακεί στις Δημοτικές Εκλογές. Θεώρησα απλώς σωστό, μία εβδομάδα προ της καταληκτικής ημερομηνίας για την κατάθεση των συνδυασμών, να πάρω την πρωτοβουλία και να του απευθύνω κάλεσμα εκ νέου. Όπως είδατε το έκανα δημόσια και όχι παρασκηνιακά. Σέβομαι την απόφασή του ενώ τιμώ και την ευπρέπειά του, γνωστή άλλωστε σε όλο τον Δήμο

Ο Τάκης Αναγνωσταράς κάνοντας δημόσιο κάλεσμα στον Χρήστο Γραμματικόπουλο θα μπορούσε να πει κάποιος ότι πήρε ένα ρίσκο. Είναι τέτοια η επιρροή και η ταχύτητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που όποια και να ήταν η απάντηση του κ. Γραμματικόπουλου θα υπήρχαν αντιδράσεις εκατέρωθεν. Δεν “μάσησε” όμως και τόλμησε.

Το ερώτημα είναι, όντας στο 2019 θέλουμε από τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης και της Πολιτικής γενικότερα να επικοινωνούν (και ας μην συμφωνούν) δημόσια και ανοικτά σε ένα μοντέρνο περιβάλλον όπως το facebook; Ή τους θέλουμε “σκοτωμένους”, να μην μιλιούνται και οι συνεννοήσεις να γίνονται από “παράγοντες”, ειδικά τώρα που διάγουμε την τελική ευθεία για την 26η Μαΐου;

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ