Εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο στο Κρανίδι η ΝΕΔΥΠΕΡ του Τάσου Τόκα

- Advertisement -

Με την παρουσία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και αρκετών φίλων της παράταξης, εγκαινιάστηκε το Εκλογικό Κέντρο της ΝΕΔΥΠΕΡ στο Κρανίδι.

- Advertisement -

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, τον οποίο τέλεσαν οι πατέρες Θεμιστοκλής Τσοκανάς και Αναστάσιος Μέλλος.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Τόκας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τόνισε τις προτεραιότητες και τους στόχους της παράταξης, ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαϊου 2019.

Η Νέα Δυναμική Πορεία Ερμιονίδας ευχαριστεί τις δημότισσες και τους δημότες για την παρουσία τους στην προγραμματισμένη εκδήλωση.

 

Για την μονάδα αφαλάτωσης

Με δελτίο Τύπου που αναφέρεται στην μονάδα αφαλάτωσης που εξαγγέλθηκε απο τον Δημ.Σφυρή και όπως τονίζεται τις επόμενες ημέρες θα γίνουν κινήσεις ώστε να συγκληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο και να ενημερωθεί ο εισαγγελέας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Εν μέσω πανικού από την επερχόμενη ήττα συνεχίζονται τα πυροτεχνήματα του Προέδρου της ΔΕΥΑΕΡ και του απερχόμενου Δημάρχου 1 μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές.

Σήμερα ο κ. Πάλλης επαίρεται για το κατόρθωμα του να προχωρήσει σε αφαλάτωση από νερό γεωτρήσεων γνωρίζοντας ότι πρόκειται για «έγκλημα» κατά των επόμενων γενιών στο Δήμο Ερμιονίδας. Μάλιστα αφού δεν έκαναν τίποτα για 5 ολόκληρα χρόνια και αντί να αφήσουν τους δημότες να τους κρίνουν δεσμεύουν τις επόμενες δημοτικές αρχές για 10 χρόνια με το ποσό των 6.790.000,00€:

Την απόφαση υπογράφουν 4 μόνο μέλη της διοίκησης της ΔΕΥΑΕΡ:

Το ΔΣ του Δήμου Ερμιονίδας δεν ενημερώθηκε ποτέ για το πολύ σοβαρό θέμα και ούτε ήρθε προς συζήτηση ποτέ η μελέτη του έργου. Η παράταξή μας έχει στείλει πολλές επιστολές για το ζήτημα και ποτέ δεν μας απάντησε κανείς.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν επαφές με τους επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης για τις ενέργειες που θα προγραμματισθούν, ώστε το θέμα να συζητηθεί εκτάκτως στο ΔΣ του Δήμου Ερμιονίδας και εν συνεχεία να ενημερωθεί ο εισαγγελέας Πρωτοδικών , το αρμόδιο Υπουργείο, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου και οι καθ΄ύλην αρμόδιοι φορείς.”

 

- Advertisement -

________________