Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝέα προκλητική ενέργεια Νίκα στη Καλαμάτα με την «Alte Peloponnese»

Νέα προκλητική ενέργεια Νίκα στη Καλαμάτα με την «Alte Peloponnese»

Λίγες ώρες πριν την επίσημη εγκαινίαση της έκθεσης «Alte Peloponnese» στην Καλαμάτα ο δήμαρχος της πόλης και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας εξακολουθεί να είναι προκλητικός.

 

Αντί να ευχαριστήσει τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες που τόλμησαν και κατάφεραν να υλοποιήσουν ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός για πρώτη φορά, προσπάθησε να παρακωλύσει την λειτουργία της. Όχι μόνο μέρες τώρα είναι “πολεμικός” έναντι της έκθεσης, αλλά σήμερα έστειλε και την Δημοτική Αστυνομία συνοδεία ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας να θέσουν γραφειοκρατικά θέματα και να παρεμποδίσει την έκθεση.
Ζήτησαν μια σειρά από έγγραφα και ελέγχους και για αρκετή ώρα παρέμειναν στο χώρο της έκθεσης.

 


Περίπου στις 14:00 έφτασε στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης. Να σημειωθεί ότι η έκθεση γίνεται στον περιβάλλοντα χώρο του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας. Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε από την αντιπεριφερειάρχη κα Αντωνία Μπούζα για την παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας και εκείνος κατευθύνθηκε προς την έκθεση για να τους συναντήσει.

Οι τρεις άνδρες κατευθύνθηκαν προς τον κ. Τατούλη και όταν αυτός τους ζήτησε να του εξηγήσουν τι θέλουν αυτοί άλλαξαν το προηγούμενο σενάριο και του είπαν ότι απλά υπήρχαν παράπονα για παραβίαση του ποδηλατόδρομου που περνά έξωθεν της έκθεσης.

Φυσικά όλοι όσοι άκουσαν το συμβάν γελούσαν και μονολογούσαν “πως είναι δυνατόν να έχει συμβεί κάι τέτοιο”.

Κανένας δεν έχει καταλάβει στην Καλαμάτα γιατί ο δήμαρχος και υποψήφιος περιφερειάρχης στέκεται απέναντι στους φορείς της πόλης που συμμετέχουν στην έκθεση και “κουβαλούν” κόσμο στην Καλαμάτα.

Θα επανέλθουμε… αφού travelpeloponnisos.gr και argonafplia.gr συμμετέχουν ως εκθέτες στην έκθεση.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ