Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΧειροκρότησαν το απάνθισμα τραγουδιών του Ελληνικού κινηματογράφου

Χειροκρότησαν το απάνθισμα τραγουδιών του Ελληνικού κινηματογράφου

Μία κατάμεστη αίθουσα χειροκρότησε ένα απάνθισμα τραγουδιών του Ελληνικού κινηματογράφου, στην επιτυχημένη συναυλία με τίτλο ¨Μια αγκαλιά τραγούδια¨, σε συνδιοργάνωση της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. και του Ελληνικού Ωδείου Παρ/τος Άργους, υπο την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μεταξίας Γκότση.

 

Στην συναυλία συμμετείχε η ορχήστρα εγχόρδων ¨Sinfonietta Αθηνών¨ με μαέστρο τον Γιώργο Αραβίδη, ενώ συμμετείχαν επίσης, προχωρημένοι σπουδαστές του Ελληνικού Ωδείου Παρ/τος Άργους  (με υπεύθυνους διδασκαλίας : τον Γιώργο Ντόκο (καθηγητή κιθάρας) την Μ.Γκότση (καθηγήτρια ακορντεόν κ χορωδίας) και την Μαρία Κόκκα (καθηγήτρια μονωδίας του εν λόγο ωδείου καθώς και η χορωδία των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων αυτενεργώ (μουσική διδασκαλεία Μ.Γκότση).

Κατά την ομιλία της η υπεύθυνη της εκδήλωσης κα Γκότση, αφού ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης και όλους τους παρευρισκόμενους, τόνισε ότι “τέτοιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να παρουσιάζουμε το επίπεδο της μουσικής κατάρτισης των παιδιών που εισπράττουν τη σωστή μουσική εκπαίδευση στη πόλη του Άργους.”

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι :
Ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών κος Δημήτρης Καμπόσος , ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. κος Πέτρος Διολίτσης , ο βουλευτής της Ν.Δ. στη Αργολίδα κος Αδριανός Γιάννης,
ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμού κος Τζαβέλλας Βαγγέλης, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κος Σκούφης Παναγιώτης, η πρόεδρος Εφετών του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών κα Μυλωνοπούλου Ευγενία.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ