Ν.Μητροσύλης: “Αν ήταν να κλείσει το νοσοκομείο θα είχε κλείσει απο το 2012…”!

- Advertisement -

Στο ζήτημα με το νοσοκομείο Ναυπλίου και την λειτουργία του, παρενέβη και οι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Τάσου Σαλεσιώτη, Νίκος Μητροσύλης, ο οποίος τονίζει οτι απο το 2012 που προέκυψε το ζήτημα δεν έχει κάνει κάτι ουσιαστικό ο Δήμος, αλλά το θυμήθηκε τώρα λόγω των επερχόμενων εκλογών.

- Advertisement -

 

Τονίζει δε, πως αν ήταν να κλείσει, αυτό θα είχε συμβεί εδώ και χρόνια…

 

Η ανάρτηση του Ν.Μητροσύλη:

Αφού “ξύπνησαν” και τα φίλια μμε και από κει που δεν ήξεραν τίποτε, ξαφνικά μας ενημερώνουν ότι η διαμαρτυρία θα είναι πάνδημη και θα νεκρώσουν όλα στο Δήμο Ναυπλιέων για να σωθεί το Νοσοκομείο, ας δούμε τα πράγματα χωρίς τις παρωπίδες της 25ης Μαίου…

Το νοσοκομείο για το οποίο ξαφνικά όλοι κόπτονται, αποφασίζεται με απόφαση (ΦΕΚ Β 1681/28-7-2011) να αποτελούν με το Νοσοκομείο Άργους, ενιαίο και αυτοτελές Νομικό πρόσωπο Δ. Δ. και θα υπόκειται στον έλεγχο και εποπτεία της 6ης ΥΠΕ. Δύσκολες μέρες τότε, ο κόσμος τάχει χαμένα και το τελευταίο που τον απασχολεί είναι η ενοποίηση των Νοσοκομείων. Ποτέ δεν είδαμε ΠΑΝΔΗΜΗ διαμαρτυρία, ποτέ δεν ΝΕΚΡΩΣΕ ο Δήμος για την απόφαση εκείνη, ούτε το 2012 ούτε και τα επόμενα χρόνια.

Οι εργαζόμενοι, κάτω από δύσκολες πραγματικά συνθήκες, όπως και σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, πάλευαν να κρατήσουν την ποιότητα παροχής Υγείας στους πολίτες και αρκετές φορές, έβγαζαν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν.

ΠΟΤΕ …ΚΑΝΕΙΣ δεν κάλεσε σε έκτακτα συμβούλια τον κόσμο, ΚΑΝΕΙΣ δεν έκλεισε τους δρόμους και τα μαγαζιά.

Άλλες ήταν οι προτεραιότητες όλων μας. Παρ’ όλα αυτά, το νοσοκομείο είναι ακόμη εκεί. Όρθιο παρά τα όσα ακούγονται,λειτουργεί όπως λειτουργεί, με την απειλή του κλεισίματος να αποτελεί κάτι σαν το δράκο ενός κακόγουστου παραμυθιού. Που άλλοτε έρχεται να μας “φάει” και άλλοτε κρύβεται σε σκοτεινά δάση παίζοντας με τους φόβους μας και τις ανασφάλειές μας. Μόνο κάποιοι “έξυπνοι” γνωρίζουν την αλήθεια. Μόνο κάποιοι που αποφάσιζαν το 2011 να “ενωθούν” τα δύο Νοσοκομεία, χρησιμοποιούν τον δράκο του κλεισίματος του Νοσοκομείου όποτε τους συμφέρει. Μόνο που τώρα πια, οι περισσότεροι γνωρίζουμε.

Αν ήταν να κλείσει αγαπητοί…Το νοσοκομείο θα είχε κλείσει. Επί 8 χρόνια, παραμένει ζωντανό. Και οι προσπάθειες εντείνονται στο να γίνει καλύτερο.

Το όψιμο ενδιαφέρον σας, μόνο υποψίες προκαλεί. Αν πραγματικά σας απασχολούσε, θα είχατε φέρει τον κόσμο ανάποδα από το 2012. Ψάχνω να βρω, ανάλογη αντίδραση τα προηγούμενα χρόνια…Μάταια. Η χρονική στιγμή που το αποφασίσατε, κρατάει τους πιο πολλούς μακριά από οποιαδήποτε κινητοποίηση. Κι αυτό, είναι η μεγάλη μας ΗΤΤΑ. Γιατί,ποτέ δεν θα πιστεύουμε ο ένας τον άλλον, για τις αγαθές του προθέσεις. Αλλά..ποιος από σας νοιάζεται γι αυτό; Τα κουκιά σας ενδιαφέρουν.”

 

- Advertisement -

________________